"gde će Gonzalo Iguain?"
"gde će Gonzalo Iguain?"

Kuva pod Vezuvom, Atletiko došao po Gonzala sa debelim koferom i pasošima Toresa i Vijeta

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.07.16. | 12:48

Aurelio de Laurentis nije rad da proda, ali ako bude prinuđen ova će mu ponuda svakako zagolicati maštu

gde će Gonzalo Iguain?Javnost čeka ponudu Pari Sen Žermena. Sveci bi mogli da se otvore i u Napulj pošalju toliko novca da se Aurelio de Laurentis ništa tu ne bi ni pitao. Ali ponude još nema. Jedan drugi klub opasno je rešio da iskoristi neguslasice Napolijevog gazde i Gonzala Iguaina. Ugledna Marka navodi da je Atletiko već spremio plan kojim bi trebalo da napadne prošle sezone najboljeg strelca Serije A.

Ali nije to baš siguran posao, jer Atletiko nema para da u kešu isplati Iguainovu otkupnu klauzulu.  Međutim, ima čime da zagolica De Laurentisovu maštu.

Izabrane vesti

Dijego Simeone je, naime, upravi Jorgandžija dao zeleno svetlo da pokušaju da omekšaju De Laurentisa sa cenom od 50.000.000 do 60.000.000 evra, pa možda čak i 65.000.000 što je gornja granica Atletika kada je novac u pitanju. Međutim, nije uvek samo novac presudan. Atletiko nudi Napoliju i igrača pride. Pretpostavlja se Lusijana Vijeta i Olivera Toresa, mada bi u jednačinu mogli da upadnu i Borha Baston i Lep Baptistao. Oni sami svakako ne bi bili dovoljni. Vijeto i Tores ipak drže cenu, bez obzira na što su prošle sezone bili u drugom planu.

Marka navodi da Atletiko ima i rezervne opcije. Pre svega se tu misli na Čelsijevog Dijega Kostu, te Pjer-Amerika Obamejana. Tu su i Edinson Kavani i Alvaro Morata kao vrlo teško izvodljive kupovine, te Mauro Ikardi.

Sa druge strane, Matijas Kraneviter samo čeka da se njegov menadžer dogovori sa Seviljom. Moraće Andalužani da požure, jer argentinski zadnji vezni odavno je na oku i Valensiji i Fjorentini.

Ali sve je to manje bitno od Iguainove sudbine. Napoli želi da ga zadrži, brat i menadžer Nikolas već danima javno kritikuje neambicioznog De Laurentisa zbog toga što štedljivom politikom ne uspeva da napravi tim kadar da se porva sa Juventusom. Rasplet? Ko će ga znati... Italijani su najbolji trgovci.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSerija APrimeraOliver ToresNapoliLusijano Vijetoletnji prelazni rok 2016ItalijaGonzalo IguainEvropaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara