"Milijaš"
"Milijaš"

Kvartet Zvezde za primer: Smanjili sebi uplatu da bi ugroženi saigrači dobili više

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.02.13. | 10:40

“Saopšteno im je kolika sredstva će biti obezbeđena i prvobitna ideja je bila da se novac raspodeli spram visine ugovora. Međutim, oni su predložili da usklade predstojeća primanja prema tome kome je u ovom trenutku potrebnije više novca", otkriva Kokeza

MilijašFudbaleri Crvene zvezde otvoriće sezonu sa Javorom bez dinara u džepu. Na “Marakani” pokušavaju da reše tešku finansijsku situaciju i uplate deo zarada igračima, ali to ne ide tako lako. Potpredsednik crveno-belih Slaviša Kokeza dao je obećanje da će do kraja nedelje leći plata, a ujedno je i iskoristio priliku da pohvali kolegijalnost među saigračima, pošto su se sami i bez nesuglasica dogovorili oko toga kome će biti isplaćeno koliko novca.
“Saopšteno im je kolika sredstva će biti obezbeđena i prvobitna ideja je bila da se novac raspodeli spram visine ugovora. Međutim, oni su predložili da usklade predstojeća primanja prema tome kome je u ovom trenutku potrebnije više novca. Tu bih posebno istakao doprinos najstarijih, kapitena Milijaša, zatim Bajkovića, Petkovića i Mikića, koji su i najzaslužniji za dobru atmosferu u ekipi. Oni su pristali i na to da se njima smanji uplata kako bi više dobili oni koji su u težoj poziciji. Svaka im čast na tome”, istakao je Kokeza za Novosti.

(FOTO: MN Press)

 

Izabrane vesti


tagovi

Boban BajkovićFK Crvena zvezdaNenad MilijašNikola MikićNikola PetkovićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara