""
""

Štoper Lacija je hodajuća katastrofa (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.10.15. | 20:30

Brazilski štoper Maurisio se definitivno ne može nazvati kvalitetnim pojačanjem

Kada je Lacio u januaru ove godine doveo brazilskog štopera Maurisija, izgledalo je to kao prinudno rešenje. Lacijali su ceo januarski prelazni rok jurili pojačanja na štoperskim pouzicijama, nadali su se Vesliju Hudu sa kojim su sve dogovorili, ali je AZ Alkmar ipak zadržao Huda do leta.

Izabrane vesti

Lacio se nadao da će Holanđani popustiti u januaru, ali kada im je postalo jasno da AZ Alkmar ne želi da pusti svog štopera, u smiraj prelaznog roka su doveli Maurisija iz lisabonskog Sportinga. Očekivalo se da Maurisio bude solidno rešenje koje će krpiti rupe, ali je Brazilac dobio znatno veću minutažu nego što je to bilo ko očekivao. I u nekoliko navrata zakopao Lacio!

Večeras je u svojoj 20. utakmici za rimski klub, dobio čak četvrti crveni karton! Prvi crveni je dobio u jako važnom meču na kraju prošle sezone u porazu od Intera na svom terenu 1:2 kada se Lacio borio za treće mesto i kvalifikacije za Ligu šampiona. Lacijali su kasnije izborili to treće mesto i kvalifikacije, a tamo ih je Maursio zavio u crno u revanšu u Leverkuzenu. Osim toga što je bio krivac za primljeni gol na početku meča, isključen je u 68. minutu i ubio svaku nadu italijanskog kluba da može u Ligu šampiona. Potom je crveni karton zaradio i u meču protiv Verone na početku sezone pri rezultatu 1.1, ali je Lacio uspeo da trijumfuje i sa igračem manje. Konačno, večeras je u duelu protiv Rozenborga na Olimpiku iskjučen već u šestom minutu. I uprkos tome, Lacio je dao tri gola i pobedio.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AMaurisioLacioItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara