Lacio je dobio komandanta!

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.07.18. | 21:20

Došla zamena za De Fraja

Lacio je dobio novog komanadanta odbrane!

Frančesko Aćerbi je večeras i zvanično predstavljen kao novo pojačnje Nebeskoplavih iz Rima. I tako je uslišena jedna od najvećih želja trenera Simonea Inzagija. Aćerbi dolazi iz Sasuola kojem je pripalo 10.000.000 evra na ime obeštećenje, a pripašće još 2.000.000 evra ako Italijan u Laciju ostvari određene bonuse. Aćerbi je parafirao petogodišnju vernost Lacijalima.

Izabrane vesti

On dolazi kao zamena za holandskog štopera Stefana de Fraja koji se ovog leta kao slobodan igrač preselio u Inter. Inzagi je insistirao na dovođenju Aćerbija jer nema preveliko poverenje u ostale štopere poput Bastosa, Radua, Kaseresa, Valasa i Felipea. Aćerbi bi trebalo da bude lider defanzivne linije Rimljana.

Iako ima 30 godina, u Sasuolu je počeo da igra najbolji fudbal u karijeri. On je pre šest godina došao u Milan kao zamena za Alesandra Nestu, ali se nije snašao na San Siru. Potom je igrao za Kjevo i Đenovu da bi novi početak usledio u Sasuolu. Tamo je pobedio rak testisa, oporavio se, zaigrao na visokom nivou, dogurao do reprezentacije Italije, a na kraju i do transfera u Lacio gde će zarađivati 1.200.000 evra po sezoni.


tagovi

Frančesko AćerbiLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara