"Lalatović i Luka Jović"
"Lalatović i Luka Jović"

Lalatović: Joviću treba samo vreme... I da igra špica; Stojanović i Bosančić su prvi put igrali zajedno...

Vreme čitanja: 3min | čet. 09.04.15. | 19:45

Lazić odmaran zbog pritiska javnosti

Lalatović i Luka JovićPritisak je konačno popustio. Crvena zvezda je savladala Borac sa 3:1 i prošlonedeljni poraz od Novog Pazara barem na neko vreme gurnula u zaborav. Trener Nenad Lalatović je zadovoljan, stoga i raspoložen za priču. Pre svega o Luki Joviću, koji je sa dva gola utabao put ka pobedi beogradskih crveno-belih.
"Jović je jedan mlad igrač i lepa priča, ali za sve treba vreme. Ne može sve preko noći kao što mi bismo mi u Srbiji uvek voleli. Ali i protiv Pazara je ulazio u šanse i to je jako pohvalno", rekao je Lalatović odmah posle meča da bi potom na konferenciji za novinare produbio priču i osvrnuo se i na Jovićevo forsiranje na levom krilu.
"On treba da igra u špicu, ali kada igra visoko levo stalno ulazi unutra. Tako je i postigao gol... On je mlad momak koji je ušao posle omladinskog staža. Dao sam mu šansu, on je koristi. Nisam mu zamerio na šansama iz Pazara. On lako ulazi u šanse, videli ste kako je okrenuo igrače. Mnogo radimo na završnicama. On treba da nastavi niz. Jako sam zadovoljan kako radi i kako se odnosi prema utakmicama".Trener je zadovoljan

Nažalost po navijače crveno-belih vezni red danas nije ostavio tako dobar utisak?
"Imali smo Miloša Bosančića i Sašu Stojanovića na terenu. Oni imaju završni pas, ali su prvi put igrali zajedno. Opet, dali smo tri gola, mogli još koji. Ali tačno je da moramo da budemo brži i agresivniji. Očekujem da tako i bude. Znam ja šta nam fali u sredini terena. Ipak, Borac prima malo golova, a mi smo im dali tri iako je veliki pritisak bio posle Pazara. Tamo smo imali bolje šanse, a danas smo davali golove".

Izabrane vesti

Promena je bilo i u poslednjoj liniji. Darko Lazić, nesrećni tragičar sa utakmice u Pazaru, nije bio u protokolu?
"Lazića sam želeo da odmorim, da mu odmorim glavu zbog svega u Novom Pazaru. Na njemu je bio posebno veliki pritisak".

Šef struke crveno-belih na kraju je rekao i da je Petar Orlandić dobio udarac, da je i Jović osetio bol u kolenu, te da će obojica sutra biti na oporavku. Pohvalio je i Radeta Krunića, strelca utešnog gola za Borac, kojeg je zimus i pokušao da dovede u Ljutice Bogdana.
"On je bio moja želja. Kad već nije završio kod nas ne treba mnogo da ga hvalim. Želim mu mnogo sreće".Bogić Bogićević

Kolega iz Borca Bogić Bogićević čestitao je Zvezdi na zasluženoj pobedi i za sve “okrivio“ – Novi Pazar.
"Naša je  nevolja bila što smo Zvezdi na noge došli posle njenog poraza u Novom Pazaru. Pritom smo rano primili gol, pa smo morali da jurimo prednost, a to ovde nije uopšte lako. Ali dobro, mi imamo neku našu računicu. Da nam iz preostalih osam utakmica treba devet bodova za opstanak. Da nam su nam potrebne tri pobede. I to je naš cilj".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša StojanovićRade KrunićNenad LalatovićMiloš BosančićLuka JovićDarko LazićFK Crvena zvezdaBorac ČačakBogić Bogićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara