"Lalatović"
"Lalatović"

Lalatović o incidentu u tunelu: Psovali mi decu, a u našu svlačionicu uleteo je kamen (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.10.14. | 23:06

„Krivo mi je što se govori i piše o glupostima, a u drugi plan pada da smo imali u timu najmlađeg igrača u istoriji derbija“, kaže trener Crvene zvezde

LalatovićNenad Lalatović jeste opsovao, ali je to učinio u afektu i zato što je bio isprovociran. Bar tako tvrdi šef stručnog štaba Crvene zvezde koji je objasnio da su ružne reči izgovorene u kameru TV Arena sport zapravo odgovor navijaču Partizana koji ga je po završetku 147. večitog derbija žestoko izvređao.
Žao mi je što kamere nisu zabeležile kako mi navijač ili redar, ne znam tačno ko je, uzvikuje: „Nenade Lalatoviću, je… li ti mrtvu decu”. Ono što sam rekao više sam izgovorio za sebe, niko drugi osim mene i novinara u tom trenutku nije mogao da čuje“, objasnio je Lalatović u razgovor za Sportski žurnal.

Trener Crvene zvezde objasnio je da incident u tunelu, nije jedina neprijatnost koju je ekipa sa Marakane doživela u Humskoj 1, pa su nemile scene zabeležene i na prakingu.
U svlačionicu nam je uleteo kamen, redar je šutnuo mog igrača... - Krivo mi je što se govori i piše o glupostima, a u drugi plan pada da smo imali u timu najmlađeg igrača u istoriji derbija. Igrali smo, izgubili, idemo dalje“, rekao je Lalatović.

Izabrane vesti

(FOTO: Star sport)


tagovi

147. večiti derbiFK Crvena zvezdaNenad LalatovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara