""
""

Lalatović: Očekujem spektakl i pobedu u Kragujevcu!

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.11.14. | 14:18

Trener Crvene zvezde oprezan uoči gostovanja Radničkom. Apostrofira da su Đavoli u prethodne dve utakmice odigrali nerešeno

Na prvi pogled trebalo bi to da bude lak posao za Crvenu zvezdu. Međutim, trener crveno-belih Nenad Lalatović poziva na oprez uoči sutrašnjeg gostovanja u Kragujevcu (13 časova TV Arena). Iako je Radnički jedna od najnefikasnijih ekipa u Evropi, Zvezdin šef stručnog štaba kaže da forma Crvenih Đavola ima tendenciju rasta.

Znala je Crvena zvezda ne tako davno da zgazi na minu u Šumaricama, ali sve sem punog plena u srcu Šumadije za crveno - bele bi predstavljalo katastrofu.
Poslednje dve utakmice su odigrali nerešeno, napravili su iznenađenje u Lučanima gde su izvukli bod na teškom gostovanju. Mi smo Crvena zvezda, i ne želim puno da pričam o njima. Želim da pričam o nama, idemo tamo da zabeležimo pobedu jer, da bismo ostali u trci za titulu, moramo da pobeđujemo”, rekao je Nenad Lalatović.

Izabrane vesti

On je dodao da su igrači Crvene zvezde orni za meč posle dobro obavljenog posla u prijateljskom susretu sa Udinezeom.
“Moji igrači su orni i spremni, videli ste i sami utakmicu protiv Udinezea, mislim da smo je odigrali dobro, ali ja sam nju zaboravio, zanima me samo utakmica protiv Radničkog. Igrači su dobro trenirali tokom cele nedelje, atmosfera je fenomenalna, i očekujem da se i iz te atmosfere izrodi dobra igra i nova pobeda, i da ćemo obradovati naše navijače. Verujem da će doći u velikom broju, jer Kragujevac je fudbalski grad, i očekujem spektakl”, podvukao je Lalatović

Mladi stručnjak neće moći da računa na povređenog Danijela Avramovskog, kao i bolesnog Vukana Savićevića.

Foto Star Sport


tagovi

FK Crvena zvezdadanijel avramovskiEvropaNenad LalatovićRadnički KragujevacSrbijaSuperligaVukan Savićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara