"Lalatović"
"Lalatović"

Lalatovića brinu loš teren u Subotici i gripozni Lazović: Nikada ne igramo dugim loptama, pasom do brzog gola!

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.03.15. | 12:48

"Spartak ima sjajne pojedince, igraju organizovano svih 90 minuta i neće biti nimalo lako", rekao je trener Zvezde

LalatovićTrener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da njegov tim mora da pobedi Spartak u Subotici, uprkos tome što je izvesno da ih u Subotici očekuje izuzetno težak teren.

Crveno-beli su se na startu sezone već "okliznuli" na lošem terenu u Nišu, kada je osvojen samo bod, a Lalatović se nada da će ekipa ovaj put uspeti da pronađe put do protivničke mreže.
"Zvezda nikad ne igra dugim loptama i pokušaćemo da pas igrom dođemo do završnice. Trudićemo se da odigramo bolje u odnosu na prethodne mečeve i nadam se da ćemo brzo postići gol jer je posle toga sve lakše", rekao je Lalatović.

Izabrane vesti

Lalatović je istakao da će ekipa igrati napadački, uprkos dobrim igrama Spartaka na startu prolećnog dela.
"Čeka nas teško gostovanje, gledao sam Spartak i imao šta da vidim. Imaju sjajne pojedince, igraju organizovano svih 90 minuta i neće biti nimalo lako", naveo je Lalatović.

Mladi trener Zvezde imaće na raspolaganju oporavljenog Sava Pavićevića, dok su male šanse da u Subotici zaigra Darko Lazović zbog temperature.

Težak meč u Subotici očekuje i fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić.
"Očekuje nas teška utakmica na teškom terenu, a Spartak je tvrd protivnik. Vezali smo dve pobede i u dobrom raspoloženju gostujemo u Subotici. Bitno je da postignemo brz gol, nije važno na koji način", izjavio je Ristić.

Utakmica 19. kola Superlige između Spartaka i Crvene zvezde igra se sutra od 14.30 na Gradskom stadionu u Subotici.

Kada su u pitanju kvote u kladionici MOZZART, favorit je naravno Crvena zvezda, tako da je kvota na dvojku 1,20, a ako očekujete iznenađenje kec na Spartak je čak 14,00.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSavo PavićevićNenad LalatovićMihailo RistićDarko LazovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara