""
""

Laport prvi stiže u Gvardiolin Siti

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.02.16. | 19:09

Laport u ugovoru sa Bilbaom ima otkupnu klauzulu od 50.000.000 evra, ali novac zaista ne bi trebalo da predstavlja bilo kakav problem za bogate šeike, vlasnike Sitija

Mančester Siti uveliko se sprema za dolazak Pepa Gvardiole na leto, a u skladu sa tim već se biraju igrači koji će pojačati engleski klub. Jedan od njih je i defanzivac Atletik Bilbaa Emerik Laport koji je, kako navodi katalonski Sport, pristao da pređe na Etihad na kraju sezone.

Izabrane vesti

Laport u ugovoru sa Bilbaom ima otkupnu klauzulu od 50.000.000 evra, ali novac zaista ne bi trebalo da predstavlja bilo kakav problem za bogate šeike, vlasnike Sitija.

Za Laporta se odavno interesuje i prvak Evrope i Španije, Barselone, ali bi upravo Gvardiolin dolazak na Etihad mogao da bude tas na vagi koji će doprineti da Laport stavi paraf na ugovor.

Iako je prvobitno uprava Bilbaa bila protiv ovog transfera, prema poslednjih informacijama, pomirila se sa sudbinom zbog činjenica da je Siti spreman da plati propisano obeštećenje.

Laport ima 21 godinu, za prvi tim Atletika debitovao je u sezoni 2012/13, a u međuvremenu je postao i mladi reprezentativac Francuske.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaMančester SitiEvropaEngleskaEmerik LaportAtletik Bilbao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara