""
""

Lavovi ozbiljno cene Ruija Patrisija: Pep daje 7.000.000, Sporting traži – 20.000.000!

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.07.16. | 14:44

Portugalski klub ne želi tako lako da se odrekne golmana koji je punu deceniju u prvom timu, a gotovo još od petlića u klubu

Rui Patrisio živi bajkovite nedelje svoje karijere. Fenomenalnim odbranama na Prvenstvu Evrope doneo je Portugaliji titulu kontinentalnog šampiona, a sada se našao na radaru velikih engleskih klubova. Od Čelsija i Liverpula, do Mančester Sitija, koji je poslednji izrazio interesovanje za iskusnog čuvara mreže.

Izabrane vesti

Ugledni portugalski mediji jutros su objavili da je Pep Gvardiola spreman da ponudi 7.000.000 evra za golmana koji je punu deceniju u prvom timu Sportinga, a gotovo još od petlića član lisabonskih Lavova. Siti nudi sedam miliona, a u Sportingu kažu – NE MOŽE!

PRATITE SVE VESTI SA TRANSFER PIJACE

Tačnije, Žorž Žezus je spreman da se cenjka sa Građanima. Ali, početna cena je izuzetno visoka – čak 20.000.000 evra. Samo u slučaju da je Siti, ili bilo ko drugi spreman da ponudi pomenutu sumu novca, može da sedne za sto sa ljudima iz Sportinga i započne pregovore, tako javlja A Bola, iz prve ruke.

A Sporting ima razlog da traži mnogo. Oko je, navodno, bacio i Real, kao i Valensija, a Patrisio se u poslednje vreme probio u same prve redove trenutno najboljih golmana na kontinentu.

Biće interesantno videti kakav će odgovor dati Siti...

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Sporting LisabonRui PatrisioPremijer ligaPortugalMančester Sitiletnji prelazni rok 2016EvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara