"Lazar Ćirković"
"Lazar Ćirković"

Lazar Ćirković u borbi za opstanak

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.01.18. | 23:22

Nekadašnji štoper Rada i Partizana karijeru nastavlja u Švajcarskoj

Lazar ĆirkovićNije uvek bio u idealnih 11 Partizana, ali ostaće zapisano: za četiri godine u Humskoj Lazar Ćirković je osvojio dve šampionske titule i trofej u Kupu Srbije. Gurnuo ga je Miroslav Đukić u vatru i na početku ove sezone, precrtao odmah posle dvomeča sa Olimpijakosom u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ovog januara to je i ozvaničeno sporazumnim raskidom ugovora, ali Ćirković nije dugo čekao na novi angažman.

MOZZART Sport saznaje da će 25-godišnji centralni bek karijeru nastaviti u Švajcarskoj, tačnije u Lucernu, koji je trenutno na devetom, pretposlednjem mestu na tabeli prvenstva Švajcarske sa tri boda više od fenjeraša Siona.

Izabrane vesti

Prvi cilj je dakle poznat, a u Švajcarskoj se situacija menja iz sezone u sezonu (osim što je Bazel uvek prvak), pa je tako Lucern lane bio peti na kraju takmičarskog ciklusa. Liga jača od srpske, pitanje plate se ne postavlja.

Može da bude početak jedne lepe životne avanture za Nišliju koji je profesionalnu karijeru počeo u Radu. Ugovor je potpisan na šest meseci, ako Lucern opstane u ligi automatski će biti produžen na još dve godine.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Švajcarska 1Srbijameđunarodni fudbalLucernLazar Ćirković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara