"Branko Lazić"
"Branko Lazić"

Lazić: U Nišu moramo da valorizujemo pobedu u derbiju

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.05.13. | 16:57

“Sve ekipe uvek imaju veliki motiv da igraju protiv nas. Nemaju šta da izgube, ali mogu mnogo toga da dobiju pa igraju rasterećeno", rekao je mladi bek crveno-belih

 

Branko LazićKošarkaši Crvene zvezde pobedom nad Partizanom u okviru 9. kola Superlige Srbije konačno su prebrodili krizni period i sada nastavlju tesnu borbu za titulu, a izabranike Dejana Radonjića u nedelju čeka duel sa uvek neugodnim Konstantinom.

Izabrane vesti

Crveno-beli će i u ovaj meč ući oslabljeni neigranjem Aleksandra Cvetkovića, dok bi Boris Savović mogao da se nađe u timu.

Jedan od igrača na koje će crnogorski stručnjak moći najviše da računa biće mladi bek Branko Lazić.
“Trijumf u prošlom kolu u derbiju nam je bio mnogo važan sa više aspekata. Pre svega, mislim da smo tom pobedom u značajnoj meri vratili samopouzdanje i dokazali da vredimo. Zasluženo smo savladali Partizan na njihovom terenu, vodilo smo tokom svih 40 minuta i apsolutno kontrolisali dešavanja na parketu i ta utakmica nam je najbolji pokazatelj kako treba da igramo i u nastavku Superlige“, rekao je Lazić.

U prvom meču igranom u Pioniru ekipa iz Niša zadavala je velike muke timu sa Malog Kalemegdana, iako je na kraju slavio rezultatom 96:71. Bez obzira na sve, Lazić smatra da će igrači Konstantina biti jako motivisani za ovaj susret.
“Sve ekipe uvek imaju veliki motiv da igraju protiv nas. Nemaju šta da izgube, ali mogu mnogo toga da dobiju pa igraju rasterećeno. Međutim, naš odgovor bi trebalo da bude veoma agresivna igra u odbrani i jak ritam čime bismo morali da slomimo njihov otpor. U Niš idemo po pobedu, samo tako možemo da valorizujemo trijumf u derbiju. Siguran sam da je kvalitet na našoj strani i da ćemo to dokazati u Čairu“, zaključio je Lazić

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar CvetkovićBoris SavovićBranko LazićFK Crvena zvezdaKonstantinKošarkaška SuperligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara