"Sevilja"
"Sevilja"

LE (grupe G i H): Živina kletva stigla Dinamo, Sevilja se mučila sa Frajburgom (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.10.13. | 21:01

Slovan pobedio Evandrov Eštoril, Genk slomio otpor Tuna

SeviljaDinamo iz Kijeva imao je sve u rukama protiv Rapida u Beču, vođstvo od dva gola na poluvremenu, a onda se ispostavilo da je Milan Živadinović imao pravo kada je rekao da je 2:0 u fudbalu najopasniji rezultat... Ukrajinci su maltene završili posao u prvih 45 minuta, zahvaljujući (auto)golovima Jarmolenka i Dibona, međutim, u nastavku se se opustili i od gotovog napravili veresiju, što može skupo da košta. Austrijanci su preko Burgštalera smanjili vođstvo, da bi Trimel bio brži od pištaljke i poravnao rezultat na 2:2.

Izabrane vesti

U drugom meču u grupi Genk je prelomio meč protiv Tuna u periodu od 55. do 63. minuta, kada su Žorius i Fosen uhvatili na spavanju Švajcarce, koji su se kasno probudili i stigli do počasnog gola u 90. minutu.

----------------------------------------
Grupa G

Genk – Tun 2:1 (0:0)
/Žorius 55, Fosen 63 – Martinez 90/

Rapid Beč – Dinamo Kijev 2:2 (0:2)
/Burgštaler, Trimel 90 – Jarmolenko 30, Dibon 33ag/
------------------------------------------
Sevilja se namučila sa Frajburgom, a spas je stigao od Diagnea. Senegalac je 62. minutu skrivio penal i zaradio crveni karton, što je domaćin uspeo da iskoristi. Peroti je bio precizan sa bele tačke, a pre poslednjeg sudijskog zvižduka Berberi su iskoristili igrača više preko Bake i postavili konačnih 2:0.


Čak dva crvena kartona viđena su u Liberecu, s tim da je Slovan znatno više igrao sa igračem više od Eštorila i slavio sa 2:1. Šural je doveo domaćina u vođstvo u 15. minutu, da bi Miguel dobio dva brza žuta, odnosno crveni karton u 37. minutu i ostavio saigrače na cedilu. Međutim, saigrači Evandra su skupili redove i stigli do izjednačenja u 45. minutu. U nastavku meča Slovan koristi igrača više u 62. minutu i stiže do novog vođstva, koje nije pokvario ni crveni karton Sackeja osam minuta pre kraja.  
---------------------------------------------
Grupa H
Slovan Liberec – Eštoril 2:1 (1:1)
/Šural 15, Kovac 62 – Leal 45/

Sevilja – Frajburg 2:0 (0:0)
/Peroti 63p, Bake 90/
----------------------------------------------

(FOTO: Action images)


tagovi

AustrijaAustrija BečBelgijaDinamo KijevEstorilEvropaFrajburgGenkLiga EvropeSeviljaSlovan LiberecŠpanijaTun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara