"Tomas Fibel i Damijan Le Talek"
"Tomas Fibel i Damijan Le Talek"

Le Talek povređen, ko će na štopere u Novom Pazaru?

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.08.16. | 14:15

Do sada je isprobano četiri tandema

Tomas Fibel i Damijan Le TalekAleksandar Katai je na izlaznim vratima, Damijan Le Talek povređen zbod udarca koji je dobio u remiju sa Sasuolom u poslednjoj evropskoj utakmici Crvene zvezde ovog leta. I neće biti u konkurenciji za gostovanje kod Novog Pazara u sedmom kolu Superlige, onom koje će označiti početak dvonedeljne pauze zbog reprezentativnih obaveza.

Pauzu - možda - za igrače, nikako za upravu koja će verovatno poslednje dane prelaznog roka iskoristiti da "dotera"  igrački kadar. Stručni štab će se pitati i o tome, ali sada mu je prva muka da sastavi tim za gostovanje u Pazaru, sa posebnim akcentom na štoperski tandem jer je upravo on - ko god da je igrao - bio izložen najvećim kritikama.

Izabrane vesti

Sada će ponovo pod prinudan remont zbog Le Talekove povrede. A kako je nekoliko puta ove sezone bio menjan teško je proceniti kome će biti ukazana šansa. Ako gledamo ko je do sada imao najveću minutažu: na teren će Tomas Fibel i Zoran Rendulić, ali to naravno ne mora - verovatno i neće - ništa da znači. Uostalom, ovaj tandem je bio aktuelan i već menjan kada je Le Talek zauzeo Rendulićevo mesto.

Sve skupa do sada smo videli četiri kombinacije, pa da se prisetimo... Redom poslagane po broju utakmica koje su igrali zajedno. Što naravno ne mora da znači da u gradu sa Jošanice neće biti isprobana i neka peta varijanta.

Fibel/Rendulić:
Crvena zvezda - Valeta 2:1
Mladost - Crvena zezda 2:4
Ludogorec - Crvena zvezda 2:2
Crvena zvezda - Ludogorec 2:4 (2:2)
Radnički Niš - Crvena zvezda 0:3

Fibel/Le Talek
Sasuolo - Crvena zvezda 3:0
Crvena zvezda - Voždovac 3:0
Crvena zvezda - Sasuolo 1:1

Fibel/Luković:

Valeta - Crvena zvezda 1:2
Crvena zvezda - Napredak 2:2

Luković/Rendulić

Crvena zvezda - Metalac 3:1
Crvena zvezda - Radnik 5:0 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zoran RendulićTomas FibelSuperligaSrbijaDamijan Le TalekFK Crvena zvezdaAleksandar Luković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara