Le Talek se predomislio, opet je najbliži crveno-belom!

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.05.18. | 18:26

Francuz neće u Monpelje

Iako su povratak u rodnu Francusku i prelazak u Monpelje izgledali kao gotova stvar, Damijan Le Talek je promenio mišljenje. Nije se dogovorio sa Monpeljeom i sada je najbliži selidbi u Rusiju. Nalazi se na ivici prelaska u Spartak iz Moskve.

Francuski i ruski mediji javljaju da se predomislio, da opcija za Monpelje i dalje stoji, ali da je bliži moskovskim crveno-belima. Povratak u rodnu Francusku ili Rusiju gde je već igrao su bili opcije koje je Le Talek i priželjkivao kada je napuštao Crvenu zvezdu. Supruga mu je Ruskinja koja živi u Moskvi i to je jedan od razloga što je jedva dočekao ponudu Spartaka.
„Da li imam ponudu iz Spartaka? Možda... Želim da se vratim u Rusiju, ali još ništa nije odlučeno. Mogu samo da kažem da su me ruski klubovi možda kontaktirali, ali ne mogu da otkrivam više od toga. Ali svakako sam zainteresovan za povratak u Rusiju“, rekao je Le Talek.

Izabrane vesti

Francuki štoper je napustio Crvenu zvezdu kao slobodan igrač posle dve i po godine i nije želeo da produži saradnju baš zbog želje da se vrati u Francusku ili Rusiju. Sada su mu obe opcije na stolu, ali Rusi nude bolje finansijske uslove. Spartak je ostao bez Nikole Maksimovića koji se vratio sa pozajmicu u Napoli i Le Talek bi trebalo da zauzme njegovo mesto.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Damijan Le Talek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara