Le Talek sutra u Francuskoj - kreću završni pregovori, ugovor na tri godine

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.05.18. | 18:35

Monpelje konkretizovao svoje interesovanje, koje bi trebalo da bude okončano konačnim dogovorom

Francuski defanzivac Damijan Le Talek oprostio se od navijača Crvene zvezde nakon utakmice sa Voždovcem na stadionu Rajko Mitić, a od 1. jula biće u prilici da potpiše ugovor sa novim klubom.

Jedan od najistaknutijih prvotimaca Crvene zvezde u prošloj sezoni ima izrazitu želju da karijeru nastavi u rodnoj zemlji, a prema navodima tamošnjih medija francuski internacionalac će u ponedeljak započeti završne pregovore sa Monpeljeom, koji bi trebalo da rezultiraju potpisivanjem trogodišnjeg ugovora. Potrebno je da se dve strane dogovore o plati 28-godišnjeg fudbalera, koji je na stadionu Rajko Mitić odbio novi ugovor od 500.000 evra godišnje u neto iznosu.

Izabrane vesti

Monpelje je još ranije iskazao interesovanje za Le Taleka, ali je sada odlučio da konkretizuje svoje želje, s obzirom da će ovog leta ostati bez dvojice defanzivaca Nordija Mukielea i Danijela Kongrea. Za Le Taleka je ozbiljno bila zainteresovana i poljska Legija, kao i nekoliko ruskih klubova, ali će očigledno presuditi prvobitna želja Francuza.

Le Talek je u Crvenu zvezdu stigao u januaru 2016. godine iz ruske Mordovije za obeštećenje od 250.000 evra, a u nedavno završenoj sezoni zabeležio je 42 nastupa u svim takmičenjima i postigao jedan gol.

Foto: MN press


tagovi

Damijan Le Talek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara