"Lakić Pešić i Jovanović"
"Lakić Pešić i Jovanović"

Lekcije profesora Rastavca niškim “kavgadžijama“: Jovanović i Lakić Pešić na dopunskoj nastavi...

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.03.16. | 15:46

Milan Rastavac pokazao da ume da bude i strog kad ustreba

Lakić Pešić i JovanovićNije baš čest slučaj, ali nije ni da se ne dešava. Pritisnuti željom  da se pobedi Novi Pazar mladi golman Aleksandar Jovanović i defanzivac Nemanja Lakić Pešić su izgubili živce i nasrnuli jedan na drugog. Nekoliko dana kasnije niški Radnički je stavio tačku na ceo slučaj. Tačnije, učinio je to šef struke Milan Rastavac i to na prilično originalan način.

Navijački sajt Real sa Nišave, naime, prenosi da je Rastavac odlučio da vinovnike incidenta kazni selidbom u omladinski pogon. Ali samo u pedagoške svrhe. Jovanović i Lakić Pešić će normalno raditi sa prvim timom, a pritom će pomagati u radu sa mlađim selekcijama. Logično, Jovanović će raditi sa mladim golmanima, Lakić Pešić će privremeno obavljati funkciju pomoćnog trenera omladinske selekcije.

Izabrane vesti

Pa će verovatno videti i kako to izgleda kad mladi ne slušaju. Pa će sigurno nešto i sami naučiti. Recimo, koliko je bitno kontrolisati temperament. Ali svakako će se ove "surove kazne" trenera kroz koju godinu sećati sa osmehom. Ne mora uvek bičem.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaRadnički NišNemanja Lakić-PešićAleksandar Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara