""
""

Leonardo konačno krenuo - u sredu u Beogradu

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.07.16. | 17:16

Zbog problema sa papirologijom Leonardo je propustio pripreme crno-belih u Poljskoj i sigurno je da će mu biti potrebno vreme za aklimatizaciju na novu ekipu

Navijači Partizana već više od 10 dana čekaju dolazak brazilskog veziste Leonarda kojeg je sportski direktor Ivica Iliev označio kao najveće pojačanje u letnjem prelaznom roku.

Izabrane vesti

Posle mnogo peripetija sa pasošima, vizama i avionskim kartama, Leonardo je danas konačno sa porodicom krenuo iz otadžbine put srpske prestonice gde bi trebalo da doputuje u sredu.

On se time pohvalio i na društvenoj mreži Instagram.
“Krećemo na put za Beograd, glavni grad Srbije. Hvala svima koji su me podržavali sve ovo vreme, biću vam večno zahavalan“, napisao je Leonardo uz fotografiju na kojoj se nalazi u drušvu supruge i sina.

Zbog problema sa papirologijom Leonardo je propustio pripreme crno-belih u Poljskoj i sigurno je  da će mu biti potrebno vreme za aklimatizaciju na novu ekipu.

Ipak, olakšavajuća okolnost je što je već igrao u Evropi i to za kiparski Enozis, ukrajinski Metalurg Donjeck, azerbejadžansku Gabalu i ruski Anži.

(FOTO: Printscreen Instagram i Youtube)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanleonardoBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara