"Premijer liga BIH"
"Premijer liga BIH"

Leotar kec i 3+, biće golova i u Širokom

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.10.13. | 10:15

Vladanko Komlenović iz Radnika pomaže igračima kladionice MOZZART u tipovanju utakmica 13. kola Premijer lige BiH

Premijer liga BIHNa tabeli Premijer lige BiH vodeću poziciju zauzima Borac iz Banjaluke, dok drugo mesto pripada Sarajevu sa 22 boda, što je pet poena manje u odnosu na lidera lige. Slede Zrinjski, Olimpik, Željezničar… dok je Radnik iz Bijeljine osmi sa 17 poena.

Prvotimac Radnika, Vladanko Komlenović pomagaće nam u tipovanju utakmica 13. kola Premijer lige BiH. Utakmica Travnik - Rudar igra se u petak.
“Oba tima bore se za opstanak i očekujem tvrdu utakmicu”, kaže za MOZZART Sport Komlenović i dodaje.“Teško je pogoditi konačan ishod, pa predlažem od 0 do 2 gola. Sledeći par je Vitez - Sarajevo, domaćin se bori za opstanak, a gosti jure Borac, tipujem dvojku".

Interesantnu utakmicu odigraće Željezničar i Velež.
“Željo je u dobroj formi, verujem da će upisati tri boda, jedinica. Za utakmicu Široki Brijeg – Leotar tipujem još jednu jedinicu uz veliki broj golova, sigurno 3+”.

Vodeći Borac ide u Gradačac?
“Najneizvesniji par kola. Borac je blagi favorit, ali igrao bih iks. Derbi kola igraju Zrinjski i Olimpik, timovi iz vrha tabele. Mislim da je domaćin u prednosti, ali probajte sa 3+”.

Na kraju Radnik - Velika Obarska i Slavija - Čelik.
“Radnik i Mladost su u lošoj formi, biće tesno, zato igrajte od 0 do 2 gola. Čelik je u formi i zato predlažem iks za duel sa Slavijom”, zaključio je Komlenović.

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Izabrane vesti


tagovi

bet analizaBiHEvropakladionicatipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara