""
""

Lepota Superklasika u pet poteza: Kakve su ovo GOLČINE mogle da budu... (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.05.15. | 09:39

Potez Pabla Pereza kada je petom izbacio četvoricu Riverovih igrača je obeležio Superklasiko, ali mogli smo da vidimo makar još pet spektakularnih golova

Prvi deo trilogije „Superklasiko 2015“ je oduševio sve ljubitelje fudbala. Okršaj Boke i Rivera je bio zaista za uživanje. Imao je sve što jedan idealni derbi treba da ima. Od spekatkularne atmosfere na tribinama do prelepog fudbala dole na terenu.

Izabrane vesti

Iako je ovo derbi sa nejvećim pritiskom na svetu, iako nijedna strana „ne sme“ da izgubi, iako se igrao taktički skoro pa savršen fudbal, bilo je poteza od kojih zastaje dah.

Mi vam izvadajmo pet poteza koji su vrlo lako mogli da postanu golovi za TV špice.

Prvi je promašaj Bokinog Andresa Čaveza posle prodora Osvalda, majstorskog povratnog pasa i fenomenalnog poteza Nikolasa Loideira koji je preskočio loptu. Ali Čavez je upropastio divnu akciju...

Ubrzo potom je Dani Osvaldo umalo zatresao mrežu u svom prvom Superklasiku. Spektakularnim volejom iz prve je pogodio stativu.

River je uzvratio posle majstorskog kontranapada, a Karlos Sančez je umalo postigao golčinu. Njegov pokušaj spoljnom je zaustavila prečka.

U drugom poluvremenu je dominirao Riverov urugvajac Rodrigo Mora. Prvo je fantastičnim udarcem sa 20 metara naterao Oriona na paradu.

A, potom je Mora direktno iz kornera gađao gol Boke i zaustavila ga je stativa...

(FOTO: Action images)


tagovi

SuperklasikoRiver PlejtPablo Osvaldomeđunarodni fudbalJužna AmerikaBoka juniorsArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara