""
""

Lešnjak: Presudile individualne greške, verujemo u podvig za sedam dana

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.07.16. | 22:50

„Biće jako teško, ali verujemo da to možemo da uradimo. Videoton nije ista ekipa kod kuće i na strani, što se videlo nedavno u Moldaviji“, rekao je stateg Brđana

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak nezadovoljan je porazom od Videotona (2:0) u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali je svestan da je on bio plod grešaka njegovih igrača.

Brđanima će biti izuzetno teško da nadknade dva gola deficita za sedam dana.
„Videoton je pokazao agresivnu igru. Mi nismo uspeli da odbranimo svoj gol, na dve individualne greške smo primili golove. Pokušaćemo da damo tri gola, a da ne primimo nijedan, ili da damo četiri, a da primimo jedan. Sigurno da će biti drugačija utakmica nego što je bila ova ovde“, rekao je Milan Lešnjak.

Izabrane vesti

Kako do podviga?
„Biće jako teško, ali verujemo da to možemo da uradimo. Videoton nije ista ekipa kod kuće i na strani, što se videlo nedavno u Moldaviji. Nisam iznenađen sa Videotonom, spremali smo se za ovakav njihov tim, ali za individualne greške jednostavno ne možete da se pripremite“, rekao je Lešnjak koji je dodao da je Kajevića zamenio na poluvremenu jer je bio povređen.

Da je sudija Kristofsen pokazao na belu tačku zbog prekršaja nad Mandićem u 36. minutu sve bi bilo drugačije.
Nisam video najbolje taj trenutak, ali i da jesam ne bih ga komentarisao“, zaključio je Lešnjak.

Strateg gostiju Hening Berg je imao daleko više razloga za zadovoljstvo.
„Dobra utakmica i dobar rezultat za nas. Bili smo disciplinovani i dobri u defanzivi i ofanzivi. Rezultat je dobar, ali moramo da znamo da je u pitanju tek prvo poluvreme. Čukarički je pokazao da je dobar tim, biće teško u revanšu. Pokazali smo mentalitet i želju za borbom, a što je najvažnije nismo primili gol – to nam je bilo u glavama. Igračima sam na poluvremenu rekao da nastave da rade u istom tempu, drugo poluvreme je bilo drugačije, Čukarički nas je pritisnu, ali smo uspeli da ostvarimo dobar rezultat. Oni imaju izuzetno dobre igrače i bilo nam je jako teško da uspemo u tome“, rekao je Berg.

(Foto Star Sport)


tagovi

SrbijaMilan LešnjakLiga EvropeEvropaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara