""
""

Lester ima turbo pojačanje od 6.500.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.01.16. | 14:00

Lisice će tako stvoriti prostor za Gokhana Inlera, koji želi da napusti klub...

Menadžer Lester Sitija Klauidio Ranijeri nastavlja da bude aktivan na transfer pijaci u nameri da zadrži visoku poziciju na tabeli Premijer lige i na kraju sezone. Posle Demaraja Greja, koji je stigao iz Birmingema za 5.200.000 evra, Lisice su dogovorile i transfer hitronogog univerzalca Danijela Amartija iz Kopenhagena. 

Izabrane vesti

Ovu informaciju potvrdio je i Amartijev donedavni klub Kopenhagen, koji je na društvenim mrežama potvrdio da je dogovor dve strane postignut. Kako tvrdi Skaj Sport, transfer reprezentativca Gane koji se podjednako dobro snalazi i u srcu odbrane i u veznom redu trebalo bi da iznosi oko 6.500.000 evra. 

Amarti je privukao pažnju na sebe dobrim izdanjima u dresu Kopenhagena tokom prethodnih godinu i po dana, a u redove danskih Lavova stigao je iz Đurgardena leta 2014. za sumu od 2.500.000 evra. 

Kopenhagen je ekspresno reagovao i na Amartijevu poziciju doveo švedskog internacionalca Erika Johansona iz Genta. Finansijski detalji nisu poznati. 

Sve informacije sa transfer pijace možete pogledati u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", klikom na naš tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" ili na našem Specijalu "PRELAZNI ROK".

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici <<<<

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Premijer ligaLester SitiKopenhagenEvropaEngleskaDanijel Amarti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara