Lester je džentlmenski klub: Nudi Slimanija Kardifu kako bi se premostio Salin gubitak

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.01.19. | 12:05

Klub sa juga Velsa nema dovoljno novca da dovede novog golgetera

Često možete čuti da tragedija ujedinjuje ljude, a tragični gubitak Emilijana Sale spojio je evropski fudbal.

Ngolo Kante je pokrenuo inicijativu da se skupi novac kako bi se nastavila potraga za argentinskim napadačem, istoj su se priključili fudbaleri širom planete, a u Lesteru su odlučili da pomoć pruže kolegama iz Kardifa. Podsetimo, tim iz južnog Velsa je osim novog centarfora izgubio i 17.000.000 evra, što bi navodno trebalo da bude naplaćeno kroz osiguranje, ali iz kluba je nedavno stigla informacija da u kasi trenutno nema novca za nove kupovine. Zbog toga je Lester ponudio Kardifu usluge Islama Slimanija, koji trenutno nastupa u Fenerbahčeu na pozajmici. 

Izabrane vesti

Kako tvrdi portugalski list Rekord, inače blizak lisabonskom Sportingu, u kojem je Slimani svojevremeno igrao, Lester je rešen da Slimanija vrati sa pozajmice iz Istanbula, a kao logično rešenje se izrodila saradnja sa Kardifom. 

Lester se takođe još oporavlja od tragedije usled pada helikoptera u kojem je bio tadašnji vlasnik Vičaj Šrivadanapraba, tako da u redovima nekadašnjeg šampiona Premijer lige tačno znaju kroz šta prolaze u Kardifu. 

Prelep gest Lestera, ali ostaje da se vidi da li će Kardif ovu pomoć prihvatiti...

Foto: Reuters


tagovi

Islam SlimaniEmilijano SalaZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara