"Nijang "
"Nijang "

Lesterov ambiciozan plan - sa Nijangom na Ligu šampiona, Galijani traži 16.000.000

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.01.16. | 12:00

Ranijeri već ima spreman odgovor

Nijang Hit sezone u Premijer ligi, ali igranje na dva fonta iziskivaće dodatne napore, a teško da će Lester uspeti da zadrži ceo tim na okupu. Stoga je Klaudio Ranijeri krenuo u akciju. Levo krilo Birmingem Sitija Demaraj Grej stiglo je za 5.100.000 evra, defanzivni vezni Danijel Amarte je za 6.600.000 kupljen od Kopenhagena, iz Esbjerga je doveden golman Danijel Iversen, ali pravi dragulj ovog januarskog prelaznog roka bio bi Milanov M’Baje Nijang!

L’Ekip je prvi plasirao vest, a italijanski mediji ubrzo su potvrdili. Adrijano Galijani nije lak pregovarač, odmah je zatražio 16.000.000 evra na ime obeštećenja za 21-godišnjeg fudbalera, koji je u drugom delu polusezone - isprva je bio povređen - dobio značajnu minutažu kod Siniše Mihajlovića.

Izabrane vesti

Ranijeri je, pak, oprezan, a zna on taj italijanski stil cenkanja. Odgovorio je ponudom od 10.000.000 evra, plus još 5.000.000 do juna i milion ako Lester izbori plasman u Ligu šampiona, a to se trenutno čini sasvim izvodljivim.

Inače, prvi pik Lisica bio je Loik Remi iz Čelsija, ali kako pregovori nisu davali rezultate Ranijeri se okrenuo drugom tržištu. Nijang je svojevrsni rizik, ali bi mogao da bude i veliki pogodak. Pod uslovom da uopše dobije šansu u konkurenciji Džejmija Vardija, Leonarda Uljoe i Šinđija Okazakija.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Serija APremijer ligaMilanMbaje NijangLester SitiItalijaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara