"Frančesko Aćerbi (desno) u duelu sa Marijom Mandžukićem"
"Frančesko Aćerbi (desno) u duelu sa Marijom Mandžukićem"

Lesterovo rešenje za uzdrmanu odbranu: Milan ga je video kao Nestinog naslednika, sad je Sasuolov zid

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.12.16. | 16:02

Lisice spremile 10.000.000 evra

Frančesko Aćerbi (desno) u duelu sa Marijom Mandžukićem

Posle bajkovite sezone krunisane šampionskim lovorikama Lesterovi planovi da se klub zadrži bar u gornjem delu tabele naišle su na ozbiljnu prepreku. Ekipa Klaudija Ranijerija u ozbiljnom je problemu, bar kada je Premijer liga u pitanju i nalazi se na pragu zone ispadanja, a kao jedan od ozbiljnih nedostataka Lisica jeste bušna poslednja linija. 

Izabrane vesti

Jedan od najlošijih defanzivnih bedema u ligi i 31 primljen pogodak jasno govore da je Lesteru pod hitno potreban remont, a izgleda da je Ranijeri našao pravu metu. 

U pitanju je Frančesko Aćerbi, momak koga je Milan pre nešto više od četiri godine video kao naslednika Alesandra Neste. Čak je dobio i Nestin dres sa brojem 13, a u to vreme imao je i frizuru kojom je pomalo podsećao na legendarnog štopera. Ali, to je bilo sve. Jer, u to vreme Aćerbiju je bio dijagnostikovan rak testisa, zbog čega mu je karijera bila pod ozbiljnim znakom pitanja. 

Sada se ustalio kao Sasuolov zid, a Lester bi njegov kvalitet želeo da unovči sa 10.000.000 evra. 

Ima defanzivni kvalitet, visinu i upisani kod da u svakoj prilici raščišćava loptu bez previše razmišljanja. Ali, da li je to ono što Lesteru treba u ovom momentu?

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaFrančesko AćerbiItalijaLester SitiPremijer ligasasuoloSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara