"Aleksis Sančez slavi gol"
"Aleksis Sančez slavi gol"

Levante nije naučio lekciju – ne čačkaj lava dok spava! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.01.14. | 23:47

Kao i u prvom Kup okršaju Žapci postigli prvi gol. Ovaj put, umesto četiri, primili pet komada

Aleksis Sančez slavi gol"Ne čačkaj lava dok spava", kaže stara narodna izreka koju bi u Levanteu trebalo da ponavljaju kao mantra. Jer, i večeras su, kao i pre sedam dana, hrabro izašli na crtu Barselone da bi se na kraju ponovo ispostavilo da je možda bilo bolje da skromnije uđu u susret sa španskim gigantom – 5:1 za Blaugranu i ukupnih 9:2 za uverljiv plasman u polufinale Kupa kralja.

Doduše, možda Žapci jednostavno nisu imali ni sreće s obzirom da su do inicijalne prednosti stigli zahvaljujući autogolu Serđija Roberta već u devetom minutu.

Izabrane vesti

Uostalom, na pet pređašnjih Kup okršaja sa Barsom Levante je uvek postizao makar po gol. Susreti ova dva rivala su, takođe, po pravilu efikasni – na četiri u ovoj sezoni palo je čak 20 golova.

Nažalost po Levante, čak 17 je završilo u njegovoj mreži.

Za razliku od prvog susreta u Kupu, kada je odbrana Žabaca kapitulirala četiri puta, ovaj put su primili gol više.

Opisivati svaki – ne bi imalo smisla. Reći ćemo samo: Adrijano, Karles Pujol i Sesk Fabregas po jednom i Aleksis Sančez dva puta.

Nemilosrdno… Ali i očekivano, pa se Barsa pridružila madridskim rivalima Realu i Atletiku među četiri najbolja u Kupu kralja. 

I upravo će veliki gradski rivali iz prestonice igrati u prvom polufinalu, dok Barsi preostaje da sačeka i vidi da li će Real Sosijedad na revanšu sa Rasingom na Sardineru uspeti da sačuva prednost od 3:1 iz prvog susreta.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSesk FabregasSerđi RobertoKup kraljaPrimeraLevanteKarles PujolEvropaAleksis SančezAdrijano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara