Liga Evrope iscrpela Videoton

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.10.18. | 08:14

U goste stiže MTK, koji igra očajno kod kuće, a opasno u gostima

Izazovi Videtona na kontinentalnoj sceni umnogome su kreirali trenutno stanje na tabeli mađarskog šampionata. Puleni Marka Nikolića za liderom Ferencvarošem zaostaju devet bodova, doduše, uz dva meča manje, ali su gust raspored i grupna faza Lige Evrope uticali na svežinu branioca titule. Na velikom testu Vidi će biti i danas, kada u okviru poslednjeg susreta 10. runde bude ugostio MTK.

Tim iz Sekešfehervara sa privremenim staništem u Felčutu, igrao je u četvrtak veoma iscrpljujuć meč u Londonu sa Čelsijem, i Stamford Bridž napustio sa minimalnim porazom. Stekao se čak i utisak da Vidi ima i za čime da žali, jer je imao dva zicera. Međutim, i ovaj rezultat naterao je britanske listove da sa poštovanjem isprate partiju mađarskog tima.

Izabrane vesti

Ekspedicija Videotona vratila se kući u petak, u kasnim jutarnjim časovima, potom dobila dan odmora, a tokom subote se pripremala za duel sa četom sa Nandor Hidegkuti stadiona. Dakle, nije imala baš mnogo vremena za punjenje baterija, pa treba biti oprezan. MTK se za današnji dvoboj spremao osam dana, i što je još opasnije po Vidi, igra daleko bolje u gostima. Budimpeštanski plavo-beli najslabiji su u ligi po učinku na svom terenu, ali na strani je to potpuno druga priča. Otuda se u Felčutu ne očekuje lagana pobeda favorita, iako je MTK na šest poslednjih gostovanja Videotonu poražen bez datog gola.

MAĐARSKA 1 - 10. KOLO

Subota
Honved - Diožđer 1:0 (0:0)
Ujpešt - Puškaš 2:0 (0:0)
Mezokovežd - Haladaš 2:0 (1:0)
Pakš - Varda 4:1 (3:1)
Ferencvaroš - Debrecin 2:2 (0:1)

Nedelja
18.00: (1,60) Videoton (3,70) MTK (5,40)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

VideotonMađarska 1MTK Budimpeštasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara