""
""

Liverpul našao golmana u Lisabonu?

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.04.15. | 16:44

Bred Džons sigurno napušta Enfild, Simon Minjole niije oduševio i potrebna mu je jaka konkurencija

Možda u Liverpulu neće biti nekih velikih i zvučnih pojačanja narednog leta, ali to ne znači da nove akvizicije neće sleteti na Enfild Roud. Pojačanja će sigurno biti, a vrlo verovatno stiže novi golman.

Izabrane vesti

LIVERPUL - transfer tragedija od 150.000.000 evra: Zaboravite na velika imena na Enfild Roudu

Simon Minjole je pre dve godine došao kao veliko pojačanje, lepo je i plaćen, ali nije baš ostavio najbolji utisak golmana. Alternativa mu je iskusni Bred Džons kojem ugovor ističe narednog leta i najverovatnije mu neće biti ponuđen novi što znači da je Liverpul u potrazi za atraktivnim čuvarom mreže koji bi pojačao konkurenciju među stativama i možda čak sklonio Belgijanca iz prve postave.

Prema informacijama iz Portugalije, izbor je pao na Rui Patrisija iz lisabonskog Sportinga. Dugogodišnji čuvar mreže popularnih Lavova i portugalske reprezentacije je meta slavnog kluba sa Enfilda, a čini se da je došlo vreme da napusti klub u kojem je ponikao iako ima ugovor do 2018. godine.

Prethodnih godina se Rui Patrisio dovodio u vezu sa Arsenalom, ali nije došlo do transfera. Engleze je oduševio u jesenašnjem okršaju protiv Čelsija u Ligi šampiona kada je dobio slavu komplimenata od Žozea Murinja.

(FOTO: Action images)


tagovi

Sporting LisabonRui PatrisioPremijer ligaPortugalLiverpulEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara