Liverpul obavestio Lil da želi Pepea

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.04.19. | 20:29

Prvi čovek francuskog kluba svestan da ne može da zadrži najboljeg igrača...

Nikola Pepe ne silazi sa naslovnica sportskih novina i portala poslednjih meseci. Krilni napadač koji je eksplodirao u dresu Lila ove sezone privukao je pažnju gotovo svih evropskih velikana. U jednom momentu delovalo je da mu je najbliži Bajern. Onda se pisalo kako ga Čelsi vidi kao idealnu zamenu za Edena Azara, da bi Englezi danas plasirali informaciju kako je Liverpul konkretizovao svoje interesovanje i uspostavio prve kontakte sa čelnicima Lila. 

Navodno, Redsi su spremni da izdvoje 70.000.000 evra za ovog momka i to su već stavili do znanja Francuzima. Podsetimo, Liverpul je dugo bio zagrejan za Nabila Fekira iz Liona, pre dva dana moglo se čuti da je i dalje, ali izgleda da je sada ipak Pepe opcija broj jedan za Jirgena Klopa

Izabrane vesti

Što i ne čudi. Pepe iza sebe ima fantastičnu sezonu. Samo je Kilijan Mbape postigao više golova u Francuskoj, a nedavno je baš u meču protiv Pari Sen Žermena pokazao klasu. Nikola Pepe na 20 pogodaka dodao je i 14 asistencija. 

U Lilu su svesni da neće uspeti da zadrže najbolje igrače, bez obzira što će igrati Ligu šampiona..
"Četiri ili pet prvotimaca napustiće nas na leto", kazao je predsednik Đerar Lopez. "Pepe? I on odlazi, da, to je sasvim izvesno. Svi klubovi su primorani da izbalansiraju svoje finansije. Osim jednog". 

Nikola Pepe biće jedna od zvezda predstojećeg prelaznog roka, u to nema sumnje.

Foto: Reuters


tagovi

Nikola PepeLetnji prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara