""
""

Liverpul već potrošio 56.000.000 evra: Poslednji stigao desni bek (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.07.15. | 13:47

Natanijel Klajn se obavezao na petogodišnju vernost klubu sa Enfilda

Niko kao Liverpul. Možda drugima u Premijer ligi nije potrebno toliko promena, možda pojedini nemaju toliko novca, ali sad je i definitivno jasno da su Crveni u ovom trenutku klub koji je završio najviše poslova u letnjem prlezanom roku. Bar kad je reč o dolascima.

Posle Džejmsa Milnera, Danija Ingsa, Roberta Firmina, Adama Bogdana i Džoe Gomeza, na Enfild je stigao i Natanijel Klajn (24). Reč je doskorašnjem desnom beku Sautemptona, koji je potpisao ugovor na pet godina i zvanično je predstavljen u novom klubu. Za sada nema informacija koliko će reprezentativac Engleske zarađivati, ali zna se da je na račun Svetaca Liverpul morao da prebaci 17.500.000 evra na ime obeštećenja kako bi nastavio poslovanje sa klubom od koga je prošlog leta kupio Adama Lalanu, Rikija Lamberta i Dejana Lovrena.
„Od trenutka kad je Liverpul pokazao interesovanje za mene bio sam uzbuđen i jedva sam čekao da se posao završi. Ovo je transfer iz snova za mene, došao sam u veliki klub, koji ima bogatu istoriju i jedva čekam da počnem. Igrao sam ranije na Enfild roudu, znam kakva je atmosfera ovde i siguran sam da će mi ambijent na tribinama pomoći da uspem. Ubeđen sam da će me navijači gurati ka što boljim igrama“, rekao je Klajn.

Izabrane vesti

Reprezentativac Englerske (pet puta) u Liverpulu će zameniti Glena Džonsona kome je istekao ugovor, a njegova zamena Havijer Mankiljo se i nije baš pokazao, dok je Džon Flanagan povređen.

Trener me je želeo, a ja smatram da je Liverpul odlično mesto za moj napredak. Dobio sam izvanrednu priliku da ostvarim sebe kao igrača i pokažem šta sve mogu“, rekao je Klajn.

Iako se u početku činilo da će poslovati bez velike potrošnje novca, jer su Milner i Adam stigli bez obeštećenja, Liverpul je na dosadašnje dolaske već potrošio 56.000.000 evra.

(FOTO: Liverpool/Facebook)


tagovi

SautemptonPremijer ligaprelazni rok 2015Natanijel KlajnLiverpulEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara