""
""

Liverpulov udarac Junajtedu za Klajna! Sautempton već doveo četiri puta jeftiniju zamenu

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.06.15. | 16:49

Redsi odbili i pojačanu ponudu od 55.000.000 evra za Rahima Sterlinga, a izgleda da je i Fabio Borini našao klub

Dugo vremena je Mančester Junajted važio kao jedini i najozbiljniji kandidat za dovođenje Natanijela Klajna, a sada bi mogao da doživi žestok udarac u borbi za talentovanog desnog beka Sautemptona.

Izabrane vesti

Prema poslednjim informacijama sa Ostrva, engleski defanzivac je dogovorio detalje prelaska u Liverpul pošto su propali višemesečni pregovori sa Sautemptonom oko produžetka saradnje. S obzirom da mu ugovor sa Svecima ističe narednog leta, oni će biti primorani da ga prodaju. Spekuliše se cenom od 15.000.000 funti što je oko 21.000.000 evra.

I Mančester Junajted je bio spreman da plati pomenutu sumu, ali je presudila želja koji je Liverpul stavio kao prvu opciju pre Mančester Junajteda. S obzirom da je Glen Džonson napustio klub, da je Mankiljo ostavio loš utisak, a da Flanagan ima hronične probleme sa povredama, Klajnu se smeši zacementirano mesto u startnoj postavi što u Junajtedu ne bi bio slučaj. Očekuje se da Sautempton uskoro upali zeleno svetlo za transfer.

Klub sa Sent Meriza je već našao zamenu za Klajna što je potvrda je prelazak mladoig Engleza u Liverpul jako blizu. Sautempton je danas promovisao kao pojačanje Sedrika Soaresa, dosadašnjeg desnog beka lisabonskog Sportinga i jednog od najtalentovanijih igrača Evrope na ovoj poziciji. Portugalac rođen u Nemačkoj je plaćen 5.000.000 evra Portugalcima i predstavljaće i potencijalu “zlatnu koku” u perspektivi. Potpisao je na četiri godine.

Inače, kada smo več kod Liverpula da kažemo i da je klub sa Enfilda odbio i drugu ponudu Mančester Sitija za Rahima Sterlinga. Građani su ovog puta nudili 55.000.000 evra za brzonogo krilo, ali ni to nije bilo dovoljno.

Još jedna vest sa Enfilda koja se tiče prelaznog roka, glasi da je Fabio Borini na izalznim vratima. Italijan koji se ispostavio kao totalni promašaj je blizu prelaska u Bolonju koja se plasirala u Seriji A. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Sporting LisabonSerija ASedrik SoarešSautemptonRahim SterlingPremijer ligaprelazni rok 2015PortugalNatanijel KlajnMančester SitiLiverpulItalijaFabio BoriniEvropaEngleskaBolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara