Ljajiću i Nijangu zeleno svetlo za transfere! Španac stopiran...

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.08.18. | 14:23

Nazire se epilog u Torinu

Torino ima trojicu ofanzivaca koji su na meti drugih klubova, ali ne mogu svi da odu. Tačnije, jedan nije na prodaju, dvojica jesu.

Za španskog ofanzivca Jaga Falkea se interesuju Sevilja i Borusija Dortmund, a Andalužani su spremni da plate i 20.000.000 evra. Za Adema Ljajića se raspituju Šalke i turski klubovi, a za Mbajea Nijanga se interesuje makar desetak klubova među kojima su Nica, Marselj, Lion, Lokomotiva, Betis, Leganes, Zenit, Bordo, Sampdorija...

Izabrane vesti

Torinov gazda Urbano Kairo mora da razmrsi čvor i donese odluku. Izgleda da je prelomio...
„Jago Falke je veoma važan igrač za Torino i nikada nismo ozbiljno razamtrali ponude za njega. U julu smo već odbili značajne ponude za njega. Njegov odlazak jednostavno nije pitaje kojim se bavimo u klubu“, rekao je Kairo i stavio tačku na prodaju nekadašnjeg fudbalera Totenhema.

Ipak, sa dolascima Zaze i Sorijana, u napadačkoj liniji se stvorila gužva i neko mora da ode. Izgleda da će to biti LjajićNijang.
„Normalno je da neki igrači nisu zadovoljni u ekipi gde će imati manju minutažu. Imamo neke ponude, tržište je još otvoreno. Jago Falke nije na prodaju, ali za ostale ćemo videti i razmotriti situaciju“, rekao je patron Bikova.

(FOTO: Action images)


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Adem LjajićMbaje NijangJago FalkeUrbano Kairo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara