""
""

Ljudski je nadati se: U Volfzburgu priželjkuju da pobede Real sa 6:0!

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.04.16. | 14:27

Ili bar da ne prime gol...

Za Nemce se obično kaže da su hladni i(li) uštogljeni. Posvećeni poslu. U ovom slučaju fudbalu. No, Maksimiljan Arndol je rešio da iskoči iz tog klišea, pred četvrtfinalni duel s Realom rešio je da zbija šale.

Mada, kažu, u svakoj šali ima i malo istine.

Izabrane vesti

Tek, 21-godišnji vezista Vukova je na pitanje novinara kojim bi rezultatom bio zadovoljan posle prvog okrašaja sa Kraljevskim klubom, uzvratio uz osmeh.
Mislim da bi 6:0 bili baš kul. A sad ozbiljno: da sačuvamu 'nulu' pozadi, a da napred ne bude „nula“ kad je naš golgeterski učinak u pitanju. E to bi bio veoma dobro“, oceno je Arnold.

Kvote za utakmicu Volfzburg - Real Madrid možete pogledati OVDE

Volfzburgu u poslednje vreme ne ide u Bundesligi, minulog petka je izgubio direktan obračun sa Leverkuzenom za Ligu šampiona, tako da mu je večerašnji duel prilika da popravi utisak u očima navijača. Samo, preko puta je najtrofejniji klub Evrope.
Ako Liga šampiona sama po sebi nije dovoljna motivacija igračima, onda možemo odmah da se pokupimo i idemo kući. Ovo je za nas meč karijere. Moja kompletna porodica i prijatelji biće na tribinama. Kao dete sam sanjao baš ovakve mečeve“, dodao je Maksi Arnold.

Volfzburg od 3. juna 1961. nije bio u prilici da ugosti veći klub od Reala u međunarodnim okvirima. Tog datuma gostovao im je brazilski Santos, a sad na Folksvagen stiže tim predvođen Kristijanom Ronaldom, strelac 13 golova u aktuelnoj sezoni Lige šampiona.
Ne možemo da posvetimo pažnju samo Ronaldu. Real ima dosta kvalitetnih igrača, favorit je za naslov prvaka Evrope. Zato je ovo neobična utakmica za nas. Želimo svima da pokažemo zbog čega smo stigli do četvrtfinala“, pojasnio je trener Diter Heking.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action images)


tagovi

VolfzburgVolfsburgNemackaMaksimilijan ArnoldLiga šampionaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara