"Povređeni Eliot"
"Povređeni Eliot"

Crni đavo došao po svoje: Njukasl nema ko da brani do kraja sezone!

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.03.16. | 16:11

Prvi golman Svraka Rob Eliot doživeo tešku povredu nastupajući za selekciju Republike Irske

Povređeni Eliot

Pokušaj Njukasla da ostane u Premijer ligi doživeo je ozbiljan udarac pošto će u preostalih osam kola Svrake ući u borbu za bodove bez prvog golmana Roba Eliota, koji se povredio u utorak uveče nastupajući za selekciju Republike Irske na prijateljskom meču sa Slovačkom (2:2).

Izabrane vesti

U svom četvrtom nastupu za Irsku, Eliot je prilikom vodećeg gola gostiju zadobio povredu zbog koje je napustio igru već u 16. minutu kada ga je zamenio Daren Rendolf.

Rob Eliot je solidno branio za Njukasl tokom sezone, posebno od kako je Tim Krul ispao iz prvog tima zbog teške povrede u dresu Holandije, ali je jasno da Rafu Beniteza čeka veliki problem pred naredno kolo i sudbonosno gostovanje u Noriču. 

Elitove partije bile su glavni motiv za optimizam navijača Svraka u finišu sezone, ali je sve palo u vodu nakon što je iz kluba potvrđeno da će zbog povrede kolena čuvar mreže pauzirati minimum šest meseci.

Njukasl, koji ima 25 bodova iz prethodnih 30 utakmica, pretposlednji je na tabeli Premijer lige. Sanderlend je poziciju iznad njih sa bodom više, dok Norič ima tri boda prednosti u odnosu na Svrake, pa nas očekuje zanimljiv okršaj za vikend na Kerou Roudu.

(FOTO: Action Images) 

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

Rob Eliotreprezentacija IrskeRafa BenitezpovredaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara