""
""

Loše igraju fudbal, loše se i ponašaju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.08.13. | 23:30

Crno-beli zbog udaranja protivnika dobili čak četiri crvena kartona na šest evropskih utakmica... A postigli samo tri gola

Lopta im dođe kao strano telo, fudbal kao sport koji pre gledaju na televiziji nego što se njime ozbiljno bave, zato su igrači Partizana skoro pa prvaci sveta u – nedisciplini!? Tokom kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope zaradili su više crvenih kartona nego što su golova postigli. Ko ne veruje, odnos tih parametara je 4:3.

Zabrinjavajuće, razočaravajuće, sramno. Kako za one koji se tako ponašaju, tako i za iste one koji su im to dozvolili. A nisu uradili ništa da ih (pre)vaspitavaju, pogotovu što su crno-beli i prošle godine imali ozbiljnih problema u ponašanju na terenu. O onim van nećemo ovom prilikom...

Izabrane vesti

Osim što im je pokazano ukupno 17 žutih kartona na međunarodnoj sceni, serija isključenja ovog leta počela je revanšom sa Širakom, kad je Vladimir Volkov zbog udaranja Ismaila Beka Fofane poslat u svlačionicu, a UEFA ga suspendovala naredna tri meča, pa se u tim vratio tek za gostovanje Tunu.

Naredni propust napravio je Miloš Jojić. U Razgradu je dobio dva žuta kartona za 19 minuta i morao je napolje. Nije mogao da igra protiv Bugara u Beogradu.

Zatim je u revanšu sa Ludogorecom pocrveneo i Nikola Gulan, zbog starta s leđa u finišu utakmice. Reče tada da nije pipnuo čoveka. Procenite sami...

U Švajcarskoj je izgubio živce Nikola Aksentijević.

Podsećamo, ne tako davno, Aleksandar Mitrović je isključen u Bakuu i zbog njegovih mladalačih bubica Partizan ga nije imao na raspolaganju u prva tri meča kvalifikacija za Ligu šampiona.

Davno smo pitali i Vladimira Vermezovića i Vuka Rašovića da li je njihovom timu potreban psiholog. To su smatrali uvredom. Rekoše decidirano – ne.

Kako bi bilo da razmisle ponovo?

(FOTO: Star sport, partizan.rs)

 

 

 

 


tagovi

Liga EvropeFK PartizanSrbijaSuperligaTun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara