"Dušan Tadić"
"Dušan Tadić"

Loše vesti za Kumana: Dušan Tadić završio sezonu

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.05.15. | 10:02

Srpski reprezentativac neće biti u prilici da pomogne Sautemptonu u teškoj borbi za Ligu Evrope

Dušan TadićBivši fudbaler Vojvodine, srpski reprezentativac Dušan Tadić neće nastupati za Sautempton do kraja sezone zbog povrede. Još je pred meč sa Sanderlendom trener Svetaca Ronald Kuman napomenuo da će srpski reprezentativac propustiti taj važan duel zbog problema sa preponama, ali nije bio svestan da je ta povreda malo ozbiljnije prirode.

Sanderlend je u tom duelu izgubio sa 2:1, a u drugom poluvremenu se na terenu našao drugi Srbin u ekipi Filip Đuričić. Pored Tadića koji će pauzirati do kraja sezone, Kuman ima problem i sa francuskim reprezenativcem Morganom Šnajderlinom, koji takođe neće istrčati na teren do kraja sezone. Kod njega je problem koleno.

Izabrane vesti

Tadić, koji je rodom iz Bačke Topole, je ove sezone igrao jako dobro i u tandemu sa Gracijanom Peleom činio je odličan tandem. Srbin je u Sautemptonu odigrao ukupno nešto više od 2.000 minuta, postigao četiri gola i zabeležio osam asistencija. Ovo takođe znači da Tadić neće nastupati za reprezentaciju Srbije na utakmici sa Danskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Taj meč je na programu 13. juna u Kopenhagenu.

(FOTO: Action images)


tagovi

SrbijaSautemptonSanderlendRonald KumanPremijer ligaMorgan ŠnajderlinHolandijaEvropaEngleskaDušan Tadić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara