""
""

Lučani doveli sedam pojačanja - Milovanović prezadovoljan

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.07.16. | 11:41

“Sad ostaje da se tim uigra i nadam se berićetnoj sezoni"

Trener Mladosti Neško Milovanović zadovoljan je učinkom kluba u prelaznom roku. U Lučane su pristigli Protić, Tumbasević, Odita, Radivojević, Andrić, Pejović i Milošević, a iskusni stručnjak za Mozzart Sport podvlači da je letnja pijaca protekla izuzetno korektno.
Sad ostaje da se tim uigra i nadam se berićetnoj sezoni. Ekipa se nalazi na Zlatiboru. U hotelu Palisad zaista imamo fenomenalne uslove. Osoblje na čelu sa direktorom Vojkanom Janjićem je odlično. Tu je i dovoljno timova za kontrolne utakmice”, kaže za naš portal Milovanović.

Izabrane vesti

U prva tri prijateljska meča ostvarili ste dve pobede i jedan poraz...
“To je tek početak. Pred nama su provere sa Napretkom, dva duela, sa Spartakom, Borcem iz Banja Luke i Javorom, što će nam biti generalna proba za novu sezonu”.

U novoj sezoni najavljujete visoke ambicije...
“Trenutno mi je najvažnije da su svi igrači zdravi, da korektno rade, zalažu se…nadamo se i adekvatnom rezultatu. Mi smo i minule takmičarske godine želeli plej-of, i sad želimo mirnu luku u trećem delu šampionata”.

Šta se dešava u Lučanima sa vašim terenima?
Teren sa veštačkom travom se završava, kao i tribine i ograda. Uskoro će biti postavljeni i reflektori. Kad se sve završi očekujem da će čelnici FSS, predsednik Slaviša Kokeza i Tomislav Karadžić doći na otvaranje jer su oni najzaslužniji zašto smo dobili taj teren. Na glavnom igralištu repariran je teren zbog ovogodišnjih poplava, kao i pomoćni. Radi se na uređenju prostorija. Novu sezonu Mladost će dočekati našminkana, u novom ruhu”, zaključio je Neško Milovanović.

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

SuperligaSrbijaNeško MilovanovićMladost Lučani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara