""
""

Luda noć za Valensijine debitante: Jedan dobio crveni posle 60 sekundi u igri, drugi dao gol nakon nepunih pet minuta na terenu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.08.14. | 22:53

Sevilja ostala bez tri boda u 88. minutu

Kako je počela nova sezona u Španiji, tako se i nastavlja! Posle veoma interesantnog meča na Rosaledi, ništa manje zanimljivo nije bilo ni u derbiju prvog kola između Sevilje i Valensije! Na kraju podela bodova (1:1), ali utakmicu je obeležio jedan potez debitanta u dresu kluba sa Mestalje Rodriga de Pola.

Mladi Argentinac verovatno je ušao u istoriju španskog fudbala, pošto je uspeo da dobije crveni karton posle nepunog minuta provedenog u igri. Espirito Santo ga je na teren poslao u 66. minutu, a on je odmah laktom udario jednog od igrača Sevilje i dileme za sudiju Del Sera nije bilo.    

Izabrane vesti

Sevilja je vodila od 44. minuta pogotkom Aleksa Vidala, a posle ovog crvenog kartona činilo se da gosti neće imati više šta da traže na Sančez Pichuanu. Ipak, za razliku od De Pola drugi debitant u ekipi Valensije imao je svoje veče. U pitanju je pojačanje iz Bordoa Lukas Orban. On je ušao u igru u 83. minutu, a već u 88. uspeo je da poravna na 1:1 i spase svoj tim poraza. U igri nije proveo ni punih pet minuta.

Do kraja utakmice nije bilo velikih šansi, Sevilja je bila agresivnija i konkretnija, međutim, do šanse iz kategorije stopostotnih nije mogla da dođe.

Povratnik u elitu Deportivo La Korunja dobro je počeo utakmicu u Granadi, poveo u 20. minutu sa 1:0, ali domaćin je uspeo da preokrene rezultat i na kraju slavi sa 2:1. Golove za Granadu postigli su Ruben Roćina i Babin.

PRIMERA - 1. KOLO

Subota:
Malaga - Atletik Bilbao 1:0 (1:0)
/Luis Alberto 36/

Sevilja - Valensija 1:1 (1:0)
/Aleks Vidal 44 - Orban 88/

Granada - Deportivo 2:1 (0:1)
/Roćina 55, Babin 77 - Kavaleiro 20/

23.00: Almerija - Espanjol

Nedelja:
19.00: Eibar - Sosijedad
21.00: Selta - Hetafe
21.00: Barselona - Elče
23.00: Levante - Viljareal

Ponedeljak:
20.00: Real Madrid - Kordoba
22.00: Rajo Valjekano - Atletiko Madrid

(foto: Action Images)


tagovi

EvropaGranadaPrimeraRodrigo De PolSeviljaŠpanijaValensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara