""
""

Lude scene na Kopa Amerika: Hara stavio „srednjak“ u pozadinu Kavaniju, Matador dobio crveni, pa eksplodirao!? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.06.15. | 08:59

Isla lansirao domaćina u polufinale, branilac titule ostao praznih šaka!

Više nikakve dileme nema - Kopa Amerika dobija novog vladara! U noći između srede i četvrtka Čile je uspeo da slomi znatno „osakaćeni“ Urugvaj i obezbedi kartu za polufinale, gde će ga dočekati ili Bolivija ili Peru - 1:0! Jedini pogodak na utakmici postigao je Maurisio Isla, deset minuta pre kraja prave drame koja je viđena na utakmici odigranoj na nacionalnom stadionu Hulio Martinez Pradanos u Santjagu, u kojoj su Urusi ostali sa tek devet igrača na terenu.

Izabrane vesti

Domaćin ovogodišnjeg prvenstva Amerike igrom je apsolutno zaslužio prolaz u polufinale, jer je u nekoliko navrata imao posed lopte od čak 80 odsto, uputio čak 15 šuteva ka protivničkom golu, od čega je čak sedam išlo u okvir koji je čuvao Fernando Muslera. Igra pulena Horhea Sampaolija bila je za čistu desetku, ali ponašanje fudbalera za pravu sramotu. 


Iako je Urugvaj bio taj koji je utakmicu završio sa dva igrača manje, momenat koji je možda i direktno uticao na konačni ishod meča izazvao je pravu buru komentara. U pitanju je detalj iz 63. minuta, u kojem je Edinson Kavani zaradio drugi žuti karton, nakon što mu je štoper Čilea Gonzalo Hara stavio "srednjak" u pozadinu?! Matador je na to reagovao tako što je šakom potkačio Haru, ovaj pao kao pokošen, a sudija Sandro Meira Riči je bez razmišljanja poslao napadača PSŽ na tuširanje. Bez sumnje jedna od bizarnijih scena u poslednje vreme. 

Međutim, tu nije bio kraj, jer je Kavaniju tek tada pukao film, a saigrači su jedva uspeli da ga smire. 

Gol je došao posle prave oluje napada koju je Čile spremio za protivnika. Posle nekoliko neuspelih pokušaja i odbitaka, lopta je došla do Isle, koji je sa ivice kaznenog prostora uputio neodbranjiv šut po zemlji, a Santjago je prosto doživeo pravu erupciju!

Za kraj, drugi crveni karton viđen je u samom finišu susreta, kada je Horhe Fusile u žaru borbe odneo Aleksisa Sančeza posle jedne potere za loptom...

(FOTO: Action Images, Printscreen Via Youtube)


tagovi

reprezentativni fudbalreprezentacija Urugvajareprezentacija ČileaMaurisio IslaKopa AmerikaJužna AmerikaGonzalo HaraEdinson KavaniČile

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara