"Doček za Oskara Kardoza"
"Doček za Oskara Kardoza"

Ludnica na Crnom moru: Hiljade dočekale Kardoza (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.08.14. | 14:30

Uprava Trabzona ozbiljno je shvatila ultimatum Vahida Halilhodžića – 10 novajlija ili zbogom

Doček za Oskara KardozaNavijači Trabzona u euforiji – na obalu Crnog mora stigao je Oskar Kardozo, najskuplje pojačanje turskog Super liga u ovom prelaznom roku. Doskorašnji golgeter Benfike, dva puta najbolji strelac Primeire, plaćen je pet miliona evra, a takva cena za posledicu ima i ogromna očekivanja pa i ne čudi što je više od 1.000 najvatrenijih pristalica Trabzona dočekalo novog heroja već na aerodromu.
"Fenerbahče ga je najavio kao pojačanje, Trabzon ga je obukao", pisalo je na jednom od transparenata navijača, presrećnih što je Trabzon "oteo" igrača slavnijem istanbulskom rivalu.

Uostalom, Fener i Galatasaraj su ovog leta neuobičajeno mirni. Bešiktaš je ulovio kapitalca u liku Dembe Baa, koji je stigao iz čelsija.

Izabrane vesti

Trabzon je sa druge strane, već doveo dva Alžirca – Esaida Belkalema i Karla Međanija – te krilo Milana Kevina Konstanta, Musu Nizama iz Antalije, Ishaka Godana iz Kardemira… Pominje se i pozajmica još jednog Alžirca Islama Slimanija iz lisabonskog Sportinga.

Uostalom, novi trener Trabzona Vahid Halilhodžić u Tursku je stigao sa mesta selektora Alžira pa je i normalno što juri igrače sa kojima je sarađivao više nego uspešno zbog čega ga i uprava kluba ozbiljno shvata. Pre samo sedam dana popularni Vaha postavio je ultimatum – 10 novih igrača ili zbogom!

Reakciju nije morao dugo da čeka.

(FOTO: screenshot, via Youtube)


tagovi

Vahid HalilhodžićTurskaTrabzonSuper ligOskar KardosoEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara