""
""

LUDNICA U DORTMUNDU: Primljeno preko 250.000 zahteva za ulaznice!

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.05.13. | 16:58

Možemo samo reći da će pravi srećnik biti onaj ko se bude dokopao zlata vrednog parčeta papira, očekuje se da će brojka dostići oko 500.000

 

Nemačko finale Lige šampiona je zakazano, a sada počinje velika borba za ulaznice za ovaj istorijski spektakl, koji nas očekuje 25. maja na Vembliju. Velika euforija vlada u taboru oba tima, a među navijačima vlada posebno raspoloženje, jer će svako želeti da poseduje svoje zlatno parče papira.

Izabrane vesti

Na adresu Milionera stiglo je oko 250.000 zahteva za ulaznice, a očekuje se da će u narednih nekoliko dana doći do brojke od oko 500.000! Sigurno je da je želja navijača da se nađu na Vembliju ogromna, što zbog činjenice da su njihovi miljenici izbori plasman u finale, ali i zbog toga što će Dortmund u finalu čekati veliki rival i stari poznanik – minhenski Bajern!
“Do sada smo dobili već oko 250.000 zahteva za ulaznice, a brojka i dalje raste. Očekujemo da će uskoro dostići brojku od oko 500.000“, rekao je predsednik Milionera Hans-Joakim Vacke.

Ipak, samo retki srećnici će moći da se pohvale da su tog 25. maja bili na tribinama Vemblija, s obzirom da će klubovi dobiti po 25.000 ulaznica, a ostatak će se naći u slobodnoj prodaji.

Podsetimo, novi Vembli prima oko 90.000 navijača, tako da će, pored spektakla na terenu, biti i velika ludnica na tribinama.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bajern MinhenBorusija DortmundEvropaHans Joakim VackeLiga šampionaNemackaVembli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara