""
""

Ludnica u Splitu! Budi se košarkaški velikan sa rive, stigli Ukić i Lončar

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.08.15. | 20:22

Ukić je nosio žuti dres od 2000. do 2005, a Lončar u sezoni 1999/2000. Nema dileme da će obojica prestavljati velika pojačanja za posrnulog dalmatinskog giganta koji je svetu košarke podario asove poput Tonija Kukoča, Dina Rađe, Petra Skansija i mnoge druge

Nekada slavni košarkaški klub Split, odnosno Jugoplastika, prethodnih godina je uglavnom tavorila u sredini tabele hrvatskog šampionata opterećena brojnim finansijskim i organizacionim problemima, ali izgleda da je opet došlo vreme radosti za sve navijače trostrukog prvaka Evrope.

Izabrane vesti

Dvojica hrvatskih reprezentativaca i deca Splita, Roko Leni Ukić i Krešimir Lončar, kako je preneo specijalizovani sajt Sportando, potpisali su otvorene ugovore sa poznatim hrvatskim klubom.

To konkretno znači da će moći da napuste klub ukoliko za njih u nekom trenutkus stigne ponuda koja bi zadovoljila i igrače i upravu Splita.

Prošle sezone Ukić je igrao za zagrebačku Cedevitu, a Lončar je bio član španske Valensije. Obojica su već u karijerama igrala za Split.

Ukić je nosio žuti dres od 2000. do 2005, a Lončar u sezoni 1999/2000. Nema dileme da će obojica prestavljati velika pojačanja za posrnulog dalmatinskog giganta koji je svetu košarke podario asove poput Tonija Kukoča, Dina Rađe, Petra Skansija i mnoge druge.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Roko Leni UkićKrešimir LončarKK SplitHrvatskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara