""
""

Ludo poluvreme u Veroni, Torino sa otpacima na vrh, a Baseli ne zna da stane (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.09.15. | 14:34

Dva puta je Verona vodila protiv Bikova, ali nije uspela da sačuva prednost

Ni iz trećeg pokušaja Verona nije uspela da upiše prvu pobedu u sezonu. Mandorilinijev tim je osvojio samo bod na svom terenu protiv Torina (2:2) i ostaje pri dnu tabele, dok se Venturina ekipa sa ovim bodom izjednačila sa liderima Kjevom i Romom. Domaćin je više zaslužio, ali Torino zaista pokazuje da ozbiljan tim i da je uradio sjajan prelazni rok...

Izabrane vesti

U prvom poluvremenu je Verona dominirala, Luka Toni je pretio, ali se Torino odbranio. Gosti su bili potpuno inferironi u prvih 45 minuta. Ali u drugom delu igre kreće vatromet. Huanito Gomez je iznudio sporan penal koji je Toni rutinski pretvorio u gol i Verona je došla do zasluženog vođstva.

Međutim, Veronin golman Rafael je vratio goste u život. Kvaljarela je lukavo šutirao po zemlji iskosa u suprotan ugao, a Rafael odbio loptu pravo na nogu Baseliju koji je greši u stopostotnoj situaciji. Baseli je pun pogodak Torina! Novajlili iz Atalante je ovo bio treći gol u tri meča otkako je došao.

Ipak, Huanito Gomez je opet uspeo da vrati Veronu u vođstvo samo pet minuta posle gola Baselija. Verona je opet imala pobedu u rukama, ali ju je opet brzo prokockala. I opet je Rafael loše intervenisao posle centrašuta Molinara i opet odbio loptu. Novi poklon za Torino koji ovoga puta korista Akva i gosti odlaze sa Bentegodija sa bodom u džepu. 

SERIJA A - 3. kolo

Subota:
Fiorentina - Đenova 2:0 (0:0)
/Babakar 60/

Frozinone - Roma 0:1 (0:0)
/Jago Falke 44, Iturbe 90+3 /

Juventus – Kjevo (0:1)
/Dibala 83pen – Hetemaj 5/

Nedelja:
Verona - Torino 2:2 (0:0)
/Toni 49 penal, Gomez 71 - Baseli 66, Akva 73/

15.00: Empoli - Napoli
15.00: Palermo - Karpi
15.00: Sampdorija - Bolonja
15.00: Sasuolo - Atalanta
18.00: Lacio - Udineze
20.45: Inter - Milan

(FOTO: Action images)


tagovi

VeronaTorinoSerija ALuka ToniItalijaHuanito GomezEvropaDanijele Baseli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara