"Nenad Vanić"
"Nenad Vanić"

Ludogorec šansa za Metalac: Sigurno će malo da nas zapostave

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.07.16. | 13:46

“Ipak, bodove tražimo u duelima sa ekipama koje su slične nama”, priznaje trener Nenad Vanić

Nenad VanićSezona je otvorena minimalcem protiv čačanskog Borca, ali tek u drugom kolu milanovački Metalac biće pred pravim ispitom. Izabranici Nenada Vanića već u petak gostuju na stadionu “Rajko Mitić” gde će pokušati da u duelu sa Crvenom zvezdom nastave pozitivan niz.

Svesni su i u Gornjem Milanovcu da bi sve osim pobede beogradskih crveno-belih bilo ravno senzaciji.
"Metalac protiv velikih timova, kakvi su Zvezda i Partizan, ima obavezu da prikaže dobru igru. Naši fudbaleri moraju da igraju za klub i za svoju promociju. Naravno, maksimalno se spremamo za Zvezdu, ali bodove tražimo u duelima sa ekipama koje su slične nama", kaže za MOZZART Sport trener Metalca Nenad Vanić.

Izabrane vesti

Da li neku svoju šansu vidite i u eventualnom umoru protivničkih fudbalera?
"Posle kiksa u meču sa Napretkom Zvezda je pokazala pravo lice u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Našim klubovima koji su još uvek u Evropi želim sve najbolje u kvalifikacijama i da što da što dalje stignu. Naravno da su Zvezdini igrači imali jednu bitnu utakmicu, da ih očekuje revanš protiv Ludogoreca i da će malo nas malo zapostaviti. To je neka šansa za Metalac".

Svojevremeno ste bili igrač Zvezde. Da li ima nekih posebnih emocija kad igrate protiv crveno-belih?
"Trenutno sam radnik Metalca i svim silama ću se potruditi da napravimo dobar rezultat u Beogradu. Obećavam maksimalnu profesionalnost sa naše strane, a neka pobedi bolji rival".

Do utakmice sa Zvezdom imate još jednu proveru?
"Da, igramo protiv Lajkovca, ali tu će šansu dobiti igrači koji su manje igrali i neki momci koji su na probi. Prvotimce čuvamo za petak", zaključio je Nenad Vanić.

Meč Crvena zvezda - Metalac igra se u petak od  20 sati.

Piše: Đurđe Mečanin
Foto: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaNenad VanićMetalac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara