Luis Hamilton (©Reuters)
Luis Hamilton (©Reuters)

Luis Hamilton kuka - nema sa čim na Red Bul

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.04.23. | 15:46

Sedmostrukom prvaku sveta su dozlogrdile sporedne uloge! Hteo bi nešto, ali mu performanse Mercedesovog „W14“ bolida ne dozvoljavaju da bude ono što želi

Šta fali Luisu Hamiltonu? Boli li ga ego, vređa li ga to što kao sedmostruki šampion sveta ne može da napadne osmu titulu? Na pitanja je sam odgovorio, pravdanjima i ponovo pitanjima...

“Ne volim da vozim bolide koji nisu onakvi kakve smo trebali da imamo”, rekao je Hamilton za Fox Sport, nastavivši da priča o sebi, bez primata koji je imao dok mu je Mercedes isporučivao ono što ga je činilo tako dominantnim.

Izabrane vesti

Hamilton se se gotovo pravda: “Ali, ja volim izazov, da vidim šta sve mogu da uradim sa njim? Dobro, pobede nisu moguće, ali šta je maksimum koji možemo da dobijemo? Mogu li da budem malo drzak i kažem da li je peto mesto najbolje što možemo. Da li možemo da imamo četvrto ili treće? Da li možemo da budemo dosledni i da budemo u formi i spremni, kada bolid iznenada postane ono smo želeli. Možemo li da budemo spremni za bolid onakav kakav nam treba”

Sto pitanja, bez odgovora, a deluje kao da šampionski adrenalin kroz bespomoćnost polako ističe iz vena Luisa Hamiltona, kome će po najavama iz Mercedesovih biroa na raspolaganju biti stavljena zamena za “W14” bolid, koji prosto ne parira Red Bulovom “RB 19”.


tagovi

Formula 1Luis HamiltonMercedesRed Bul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara