""
""

Luka hrabri Grobare: Titula ostaje u Humskoj!

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.01.14. | 13:12

''Preostalo nam je samo jedno takmičenje i u njemu, kako reče trener Marko Nikolić, svih 15 utakmica moramo da dobijemo'', poručuje krilni vezista Partizana

Dve pobede u isto toliko kontrolnih utakmica na turskom tlu odličan su zamajac šampionskim planovima Partizana, čiji igrači su zagazili u drugu sedmicu pripremnog perioda u Antaliji. Crno-beli su savladali austrijski Volfzberger i južnokorejski Gjongnam (identičnim rezultatima 2:1) i što zbog utiska sa tih mečeva, što novajlija pristiglih u zimskom prelaznom roku, sa obala Sredozemnog mora stižu samo optimistične najave po pitanju odbrane liderske pozicije u Superligi.
Došli su nam pravi igrači, mahom su stariji od nas i znaju kako se bori za titulu, a uz mlade igrače će nam pomoći da ostvarimo klupski cilj. Preostalo nam je samo jedno takmičenje i u njemu, kako reče trener Marko Nikolić, svih 15 utakmica moramo da dobijemo. Grobarima poručujem da ću pružiti maksimum, a pehar ostaje tamo gde jeste, u Humskoj“, samouveren je Predrag Luka, za koga je naknadno utvrđeno da je umesto Saše Ilića bio strelac u na premijernoj kontroli sa Austrijancima.

Krilni vezista srpskog prvaka nije se naigrao u jesenjem delu prvenstva (475 minuta na 12 utakmica), ali je i za to malo vremena a terenu uspeo dva puta da pogodi metu.
Očekivao sam više na ličnom planu, a nadam se da ću dolaskom Marka Nikolića za trenera postići više golova i doprineti Partizanovoj odbrani krune. Srađivali smo dve godine u Radu, poznajemo se međusobno odlično, siguran sam da u u našem odnosu neće biti nikakvih problema. Obećavam još kvalitetnij rad nego do sad, a to što na mojoj poziciji ima dosta igrača samo mi predstavlja motiv više za dokazivanje. Na šefu je da odluči ko će na teren“.

Izabrane vesti

Zanimljivo, posle letnjih priprema na kojima su ga saigrači oslovljavali šatrovačkim izgovorom njegovom imena – Đape Kalu, Luka sad ima drugi nadimak, za koji se postarao kapiten Partizana.
Saša Ilić me je prozvao Zema, pošto smo zemljaci, rodom i jedan i drugi iz Požarevca. Od prvog dana je bio tu za mene, pomagao mi. On je jedan jedini i uvek će ostati Saša lić. Prija mi što me posle njega i ostali saigrači oslovljavaju Zema“, smeje se krilo crno-belih.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

SuperligaSrbijaPredrag LukaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara