"Luka"
"Luka"

Luka: Klub je svetinja!

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.09.15. | 22:18

"Imam ugovor još godinu dana, treniraću sa željom da se vratim još jači i bolji. Nisam želeo da idem u Pazar jer smatram da mogu da se izborim za mesto u Partizanu", rekao je nekadašnji igrač Rada

Luka

Ofanzivni vezista Partizana Predrag Luka prilično je smireno podneo odluku kluba, koji ga je kaznio zbog činjenice da nije želeo na pozajmicu u toku prelaznog roka.

Izabrane vesti

On će u narednom periodu, zajedno sa takođe "neposlušnim" Ivanom Petrovićem, trenirati od 08.00 sa trenerom Kazimirom Štokićem.
"Klub je za mene svetinja i kakva god bila odluka na meni je da joj se povinujem. Imam ugovor još godinu dana, treniraću sa željom da se vratim još jači i bolji. Nisam želeo da idem u Pazar jer smatram da mogu da se izborim za mesto u Partizanu", rekao je Luka za Novosti.

Luka je u Partizan stigao na zimu 2013. godine i do sada je odigrao 49 utakmica i postigao devet golova. Ipak, pre početak nove sezone saopšteno mu je da klub ne računa na njega i da je najbolje da ode na pozajmicu, ali je on to odbio, za šta je sankcionisan.

(FOTO: MN press)


tagovi

SuperligaSrbijaPredrag LukaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara