"Goran Filipović"
"Goran Filipović"

Mach 3 za savršeno samopouzdanje muškarca

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.10.14. | 09:33

Kako je Gillete-ov proizvod usrećio Gorana Filipovića, imitatora Kralja popa

Goran Filipović

Izabrane vesti

Kao što moj ples mora da bude precizan i veran fantastičnim pokretima Kralja popa, tako i ja moram da vodim računa o svom izgledu, da svaki detalj i komad moje garderobe budu  uklopljeni i  da kreiraju savršeni scenario.

Kada nastupam uživo u televizijskim emisijma, a obzirom na to da Kralj ima zaista impresivan broj obožavalaca širom sveta, moram da izledam savršeno. Prethodnih godina, probao sam različite brijače za jednokratnu upotrebu, ali da budem iskren, nisu mi pomogli u borbi  s bradom, koja podrazumeva i crvenilo i svrab kože.

Bio je to pravi pogodak, imao sam veoma težak period... Dok nisam ušao u svet Gillette-a i  brzo napravio značajnu razliku u svom životu. Sećam se da mi je, kada sam prvi put isprobao Mach3, jedna devojka prišla nakon nastupa želeći da se slika sa mnom. Nagnula se da me poljubi u obraz i nasmejala. Ja sam se takođe nasmešio! Bio je to zaista sjajan osećaj.

Gde god da putujem i nastupam, Mach3 je uvek sa mnom. Pored plesa, pokreta, dobre atmosfere i energije, Mach3 mi daje ono što je najbitnije: samopouzdanje. 


tagovi

Gilletepromo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara