""
""

Mađarska konjica skupo prodaje dušu Đavolu!

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.06.16. | 15:28

Mogu li izabranici Bernda Štoka da naprave senzaciju ili se bajkovita priča ipak završava?

Mađarska konjica ponovo gazi! Jeste da nije laka i elegantna kao ona iz pedesetih godina prošlog veka, ali Ferenc Puškaš, Jožef Božik, Šandor Kočiš, Zoltan Cibor i ostali majstori bili bi ponosni na svoje naslednike koji su, mimo svih očekivanja, zauzeli prvo mesto u Grupi F, nadvisivši Portugaliju, jednu od najjačih evropskih selekcija, borbeni Island i ambicioznu Austriju koja, na papiru, ima kvalitetniji sastav od njih.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE - 1 (6,20), X (3,40), 2 (1,75)

Ono što pleni u igri ekipe koju je selektirao Nemac Bernd Štork je fudbalska jednačnia - efikasnost kroz jednostavnost. Malo je tu vrhunskih znalaca, ali loptu prenose brzo i bez komplikovanja. Mađari su, uz Vels, postigli najviše golova u grupnoj fazi (šest), a posebno su opasni iz daljine jer su kapiten Balaž Džudžak i veteran Zoltan Gera sjajni šuteri.

MOZZART BET – EURO SPECIJAL

Njihova glavna slabost je centralni deo odbrane; golman Gabor Kiralj, najstariji učesnik EP i štoperi Rihard Guzmič i Roland Juhas su kao od brega odvaljeni, ali spori i skloni „ispadanju“ i lošim procenama. Zato je udarni trio Belgije Eden Azar - Kevin de Brujne - Romelu Lukaku u značajnoj prednosti, tim pre što sva trojica igraju u engleskoj Premijer ligi i redovno imaju posla sa defanzivcima sličnog kalibra.

NAJBOLJI STRELAC NA TURNIRU - ROMELU LUKAKU, kvota 7,00

Možete da zaključite da Belgiju smatramo favoritom, mada nas pomalo brine to što do sada, s izuzetkom drugog poluvremena meča sa Republikom Irskom, nije iskazala ni delić potencijala. Vreme je da se probudi i slavi uz 3+ i KMB 1+I&1+II.


MAĐARSKA – BELGIJA, 21.00

Stadion: Munisipal, Tuluz
Kapacitet: 35.472
Sudija: Milorad Mažić (Srbija)

MAĐARSKA (4-4-1-1): Kiralji – Kadar, Guzmič, Juhas, Lang – Džudžak, Gera, Nađ, Lovrenčič – Klejnhejsler – Salaj.

BELGIJA (4-2-3-1): Kurtoa – Menije, Alderveireld, Vermalen, Vertongen – Vicel, Najngolan – De Brujne, Karasko, Azar – Lukaku.


POSLEDNJIH PET

MAĐARSKA

Obala S. (D)        0:0
Nemačka (G)       0:2
Austrija (N)         2:0
Island (N)   1:1
Portugalija (N)     3:3

BELGIJA

Finska (D)  1:1
Norveška (D)       3:2
Italija (N)    0:2
R. Irska (N)         3:0
Švedska (N)         1:0

MEĐUSOBNI SKOR

12     2       2       8       16:27

PREDLOZZI

KMB 1+I&1+II   2,05
KMB 2&3+         3,40

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zoltan GeraRomelu Lukakureprezentativni fudbalreprezentacija MađarskeFudbalska reprezentacija BelgijeKevin de Brujneeuro 2016Eden AzarBalaž Džudžak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara