"Šupić"
"Šupić"

Mađarska liga ko stvorena za igru dva do tri gola

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.10.14. | 19:23

Defanzivac Zoran Šupić se u više navrata pokazao kao odličan poznavalac prilika u mađarskom fudbalu

ŠupićUkoliko su vam listići popadali na kvalifikacionim mečevima za EP nova šansa su nacionalne lige, a mi vam predlažemo mađarski šampionat i tipovanje defanzivca Zorana Šupića koji se u više navrata pokazao kao odličan poznavalac prilika u mađarskom fudbalu. Za čitaoce našeg portala rado je istipovao utakmice jedanaestog kola tamošnjeg šampionata. Krećemo od derbija začelja.
Dunaujvaroš i Haladaš su timovi koji se nalaze na poslednje dve pozicije na tabeli”, kaže Šupić i dodaje.”Obema ekipama bodovi su preko potrebni, prednost dajem gostima uz dva do tri gola. Sledeći par čine Lombard i DVTK. Igrao sam u obe ekipe i znam ambicije oba kluba. DVTK je trenutno u boljoj formi, želi da ostane na poziciji koja će voditi u Evropu. Papa igra dobro kući, ali nedovoljno da se dobije DVTK, dvojka i 3+”.

Honved i Pakš igraju otvoreno.
“Može se desiti svaka kombinacija, ipak, neće biti puno golova - dva do tri ili iks. Niređhaza i Puškaš, domaćin je povratnik u elitu, ali se teško navikava na brzu i jaču igru, pa ne čudi 14. pozicija na tabeli. Puškaš je dobra ekipa sa mladim, ali i starijim igračima koji drže balans u timu, dvojka i  dva do 3 gola”.

Izabrane vesti

Kečkemet - MTK?
MTK je jako počeo sezonu, samo dva poraza. U Kečkemetu idu po nova tri boda, ekipa koja je standardno u sredini tabele, ipak tipujem dvojku uz 3+. Ferencvaroš igra kod kuće, pred svojim navijačima, ima ambicije za viši plasma, jedinica i 3+”.

Na kraju dva derbija kola…
Videoton i Debrecin, domaćin još nije izgubio kući, sjajan je. Debrecin u rezultatskoj krizi, ali su dobra ekipa, jedinica i 3+. Drugi derbi kola igraju Đer i Ujpešt, tabela pokazuje da je domaćin u slaboj formi, ali imaće veliki motiv, Ujpešt ide na bod, ja predlažem jedinicu i dva do tri gola”, zaključio je Šupić.

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizaEvropakladionicaMađarskameđunarodni fudbaltipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara